Kolik má cenu tenhle notebook??Jak je to se zárukou u Dellu?
Re: Kolik má cenu tenhle notebook??Jak je to se zárukou u De
Tak jednak na bazoši prodáváš 2 (slovy dva) noťasy, a tu cenu toho Dellu vzhledem k tomu, že ještě relativně nedávno byl na Alze za cca 9.000,- Kč a jseš ochoten podržet záruku považuji za přiměřenou. Toť ode mne vše.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
satam píše: a víš kam zákazníka podle zákona může ČOI poslat?
ještě k té ČOI > Sama ČOI však upozornila, že se zaměřovala pouze na problémové firmy, na něž má například stížnosti od jejich zákazníků.
viz > Tak tohle sem našel teď
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Netuším, co jsi tím chtěl říct, záruky se to v podstatě netýká. Já Ti k tomu řeknu jen to, že snad všechny nákupy v e-shopech jsou na jméno, čili kupující je jasný a po přeprodeji se nemůže další majitel prokázat správnou fakturou a pak po případné stížnosti ČOI tato udělá to, co jsem již napsal - pošle tohoto zákazníka kamsi. Ten článek není špatný, ale je víceméně o ničem. Kdo se v tom vyzná, tomu nic nového neřekne, kdo se nevyzná, toho moc nepoučí.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To, že ČOI-ka funguje.
A to jak je to se zárukou, tedy v případě uplatnění závisí od toho co je uvedeno v podmínkách záruky.
Díval jsem se teď na ustanovení příslušného zákona a ikdyž má kupující tedy ten původní dejme tomu rozšířené podmínky záruky od prodejce na třetí osobu, přesto tato smlouva o záruce je neplatná, jelikož toto nedovoluje občanský zákoník, pro rozpor s tímto zákonem a nemá žádné právní účinky.
(myšleno jen to rozšíření, jinak samozřejmě záruka jako taková platí)
A to jak je to se zárukou, tedy v případě uplatnění závisí od toho co je uvedeno v podmínkách záruky.
Díval jsem se teď na ustanovení příslušného zákona a ikdyž má kupující tedy ten původní dejme tomu rozšířené podmínky záruky od prodejce na třetí osobu, přesto tato smlouva o záruce je neplatná, jelikož toto nedovoluje občanský zákoník, pro rozpor s tímto zákonem a nemá žádné právní účinky.
(myšleno jen to rozšíření, jinak samozřejmě záruka jako taková platí)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 9499
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23