Ahoj, kupuji si nový flash disk a narazil jsem na tento model: http://www.mironet.cz/silicon-power-touch-830-16gb-usb-20-vodevibracimprachu-odolny-kovovy-stribrny+dp157579/ Jediný jeho problém?? je, že nemá krytku na konektoru... myslíte, že to může působit neplechu? Jak tak koukám po netu, tak dost flash disků už krytku nemá....
Děkuji za odpovědi
Kryt flash disku Vyřešeno
Re: Kryt flash disku
Ty vlastnosti
Obchodní politika
Vodě a prachuodolný díky COB
Masivní poutko

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Njn
tak co myslíte, vadí, že nemá tu krytku nebo ne? 

Je to jen a jen můj názor, ale po tom, co jsem Ti už napsal, je ta krytka to poslední, co by mi vadilo. 
A vůbec, k čemu ho chceš používat? Budeš ho potápět, tahat vší silou za poutko apod? To samé jsou i ty otevřené kontakty

A vůbec, k čemu ho chceš používat? Budeš ho potápět, tahat vší silou za poutko apod? To samé jsou i ty otevřené kontakty

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ok
No potřebuji malou flashku, abych ji mohl nosit na klíčích.... něco v téhle cenové relaci, s touto kapacitou.. máte nějaký jiný tip?

No potřebuji malou flashku, abych ji mohl nosit na klíčích.... něco v téhle cenové relaci, s touto kapacitou.. máte nějaký jiný tip?

ok
myslíte, že to je tedy pro mé účely dobrá volba?

-
- Pohlaví:
Nevím co chceš slyšet. Je to kovový, tedy relativně nerozbitný, nemá to kryt který se ztratí anebo ulomí. :-)
Nechtěj poradit v něčem, co si musíš rozhodnout sám. Tady se dozvíš jen a jen naše názory.
Trochu svůj příspěvek upravím: Nechtěj, aby jiní rozhodli za Tebe!
Trochu svůj příspěvek upravím: Nechtěj, aby jiní rozhodli za Tebe!
já nechci, aby jiní rozhodovali za mě
chtěl jsem znát vaše názory na tento disk
ale tak snad bude v pohodě :)
díky za odpovědi

díky za odpovědi
A taky nezamkne 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3387
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 4851
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3706
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5271
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 3
- 5003
-
od petr22