Chtěl bych tedy seznámit s instalací a provozem takového programu a také by se mi hodil link ke stažení. Díky Omezovač rychlosti
Omezovač rychlosti
Dobrý den. Potřeboval bych pomoci se zavedením omezovače rychlosti internetu. Mám doma dva počítače. Sám aktivně hraji internetové hry a na druhém PC můj sourozenec velice často stahuje hudbu a serfuje. Tudíž je mé hraní omezeno nesnesitelnými lagy. Doslechl jsem se o programech, které dokáží omezit kapacitu využívané rychlosti. Jsem toho názoru, že když mu na počítač tento program nainstaluji ani si toho nevšimne a všichni budou šťastní  
 Chtěl bych tedy seznámit s instalací a provozem takového programu a také by se mi hodil link ke stažení. Díky 

Chtěl bych tedy seznámit s instalací a provozem takového programu a také by se mi hodil link ke stažení. Díky - James_Radlle
 - Level 3.5

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Re: Omezovač rychlosti
Prkp píše:Dobrý den. Potřeboval bych pomoci se zavedením omezovače rychlosti internetu. Mám doma dva počítače. Sám aktivně hraji internetové hry a na druhém PC můj sourozenec velice často stahuje hudbu a serfuje. Tudíž je mé hraní omezeno nesnesitelnými lagy. Doslechl jsem se o programech, které dokáží omezit kapacitu využívané rychlosti. Jsem toho názoru, že když mu na počítač tento program nainstaluji ani si toho nevšimne a všichni budou šťastníChtěl bych tedy seznámit s instalací a provozem takového programu a také by se mi hodil link ke stažení. Díky
Pokud mas pc zapojene pres router, tak ovladaci aplikace to to mela umet.
Počítač: ANO! 

NetLimiter:
http://www.stahuj.cz/internet_a_site/mo ... limiter/?g[hledano]=net&g[oz]=2.0.9&g[up]=Lite

http://www.stahuj.cz/internet_a_site/mo ... limiter/?g[hledano]=net&g[oz]=2.0.9&g[up]=Lite
AMD 64 X2 5600+,  Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD,  Akasa 400W
						- Weslo
 - Level 6

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

obávám se že pokud stahuje tak ať už mu to pojede jakoukoliv rychlostí tak ty lagy tam budou pořád .. u online hraní jde spíše než o rychlost o odezvu a ta se nijak přiškrtit jemu nejde(respektive pokud máš nejáký dobrý router tak asi jde pomocí nějáké té prioritizace)

E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB  | Corsair VX450 450W  | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
						Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- zlobyl
 - Tvůrce článků
 - 
		Level 4.5

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Pokud ti o to omezení opravdu hodně jde, tak si udělej jeden PC jako server a na něj si dej proxy.Viděl jsem to u jednoho kamaráda(měl 3 PC a na tom s netem Proxy++) a vždycky se každý PC solidně rychle připojil k internetu.Ještě dodám, že přes ten proxy server se připojoval i ten PC na kterém ten proxy server běžel.