Potlaceni vibraci HDD

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

-lukas-
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Potlaceni vibraci HDD

Příspěvekod -lukas- » 19 zář 2012 18:48

Ahoj, chtel bych od vas poradit jak nejak utisit vibrace dvou disku, zadny ramecky do 5,25" nechci, protoze by k nim nesel dat vetrak. Mam levnejsi case z tenkejch plechu, vim ze je naprd. ale krome vibraci od disku nemam problem, chladi se krasne. Mate nejaky homemade napady jak nacpat do 3,5" pozice este neco antivibracniho k 3,5" disku, zkousel sem uz vsemozny kousky jakoby molitanu pod upevnovaci srouby, ale je to k nicemu. Jeden disk tak nehluci, ale dva ano, a navic to ma takovy sinusovy prubeh, hluk se stupnuje a pak utisuje a takhle porad dokola. Zavesit to nejde. Mista je tam malo a roztahnout to nejde. :lol: diky za cokoli

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Potlaceni vibraci HDD

Příspěvekod guest » 19 zář 2012 18:52

Molitan je na dvě věci. Pokud je málo místa pak bych zkusil gumové podložky pod šroubky, Google možná najde i antivibrační.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 19 zář 2012 21:03

Pomůže polepení vibrujících plechů silnější plstí, nebo zbytky koberce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 19 zář 2012 21:14

ty gumovy podlozky chci vyzkouset, nevim kde bych je teda shanel, zvlast kdyz jich chci cca 10. Ale napadlo me si je narezat z tycinek pro tavici pistoli :idea: uvidim co z toho bude, driv mi ten hluk nevadil, nebo sem ho vubec neslysel, prehlusil ho zdroj. Hlavne se mi to nelibi kvuli diskum, tohle jim musi ublizovat.

Kdyz ono se to klepe asi cely :lol: obcas to i rezonuje s tim plechem (nejakym), to je pak jak cirkularka (samozrejme ne tak hlasity, ale tak hnusnej zvuk) Proste se mi zda, ze to cely vibruje az moc, kdyz sem to pustil uplne bez HDD, tak bylo uplny ticho a vibrace zadny, s jednim to lehce vrnelo, kdyz sou zapojeny oba tak to priserne vibruje, a ta levna case tomu taky zrovna moc nepomaha.

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 19 zář 2012 21:17

Mám ten samý problém,bohužel to jsou ty nekvalitní bedny :-(

Zpět na “Vše ostatní (hw)”