Zdravím,
Vánoce se blíží, vybírám kameru do auta, horní hranice +- 3.000 Kč. Už jsem viděl dost modelů, ale ten ideální zatím ne. Co bych si představoval?
Automatické přepisování starých záznamů, ale bez ztráty při ukládání (některé kamery prý při ukládání partu ztratí třeba 10 vteřin a náhoda je blbec).
Nemusí mít diodové podsvícení.
Nemusí mít display.
Štelovatelná horizontálně i vertikálně.
Poznat nastartování auta, vypínat/zapínat automaticky.
Vyměnitelnou paměť 32 nebo 64 GB.
USB nebo vlastní kabel na propojení s PC v případě, že by neukládala videa ve standartním formátu, jako mají někteří výrobci svůj vlastní.
Celkově bych ocenil nějaký klasický formát, který se dá jednoduše zkopírovat do PC a editovat/zálohovat.
To USB by mohla mít (nabíjení mobilu).
Rozlišení dostatečné pro bezproblémové přečtení SPZ.
Pokud možno řešená tak, aby se vešla za zrcátko.
V čitelné češtině, nebudu jí třeba muset ovládat jen já, tak aby byla srozumitelná.
Odepínací, aby ji bylo možno uklidit do kastlíku v případě potřeby, nějaký jednoduchý zacvakávací rychloupínák.
Pokud by jste znali nějaký levnější model, mohl bych uvažovat i o instalaci dozadu.
Máte kameru v autě? Zkušenosti?
Díky, samozřejmě na doplňující otázky odpovím.
PS: jdu pryč, odpovědi si přečtu nejdřív v 17:00 (možná dříve)
Videokamera do auta ~3.000 Kč
Re: Videokamera do auta ~3.000 Kč
Pouzivam GoPro Hero
Osobne jsem jeste nevidel kameru, ktera by dokazala sama od sebe rozpoznat nastartovani auta (podle vrceni motoru?). Kazdy o kom vim ze ma kameru ji zapina rucne.
Osobne jsem jeste nevidel kameru, ktera by dokazala sama od sebe rozpoznat nastartovani auta (podle vrceni motoru?). Kazdy o kom vim ze ma kameru ji zapina rucne.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Petr22: to je zcela normalni funkce. Kamera sepne zaznam, kdyz se objevi napeti ze zasuvky na kterou je napojena. Takze staci zapnout zapalovani a uz se nahrava. Spis by me zajimalo, co tvi znami delaji, ze to musi zapinat ruco
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tak ano, v pripade ze pri vypnutem zapalovani neni v zasuvka napajena to fungovat bude.
To nemohu vyzkouset, protoze me napajeni funguje porad.
Me osobne prijde rucni ovladani vhodnejsi, protoze nechci aby se kamera vypla sama pokazde kdyz vypnu motor (prejezd/kolona/kratka zastavka).
To nemohu vyzkouset, protoze me napajeni funguje porad.
Me osobne prijde rucni ovladani vhodnejsi, protoze nechci aby se kamera vypla sama pokazde kdyz vypnu motor (prejezd/kolona/kratka zastavka).
To GoPro asi nebude moje volba, budu hledat spíš z těch čínskejch skládaček. Tuhle si můžou nechat adrenalinový sportovci na natáčení pro RedBull.