a co se tam vlastně vyčte?
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Pro 2012 22:01) ---
Tak se povedlo tady to je http://leteckaposta.cz/330962383
Přehřívání acer aspire 5542
Re: Přehřívání acer aspire 5542
Co pasta? Měnil si? Ta co tam dávaj normálně asi nebude žádnej zázrak..
Just Fucking Google It!
Kde si ten Notebook kupoval? Bylo by dobré, pokud ho máš ještě v záruce napsat prodejci a on by ti ho měl bezplatně vyčistit od prachu v jejich servise (pokud mají). Já mám taky Acer a je kupovanej v Alfacompu. Žádnej problém až na přehřívání s ním nikdy nebyl. Protože ho mám v záruce,napsal jsem prodejci žádost o reklamaci - poslal jsem ho na své náklady do Ostravy a on mě na email kontaktoval, že problém nenšli a že ho jen profouknou stlačeným vzduchem. Vše proběhlo bez problémů a zbytečného odkládání a notebook mi poté poslali (asi za 2 dny) zcela vyčištěný od bordelu,který byl uvnitř. Notebook sice hřeje,ale když je vyčištěný vše jede jak má. A doporučuju používat chladící podložku. Já používám výbornou od Cooler Master: http://www.alza.cz/coolermaster-notepal ... 196247.htm
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
No vidíš. A kdyby sis ho poslal do Brna, kde je autorizovaný servis Acer, nemusel jsi platit ani tu dopravu, protože mají svoz zdarma v rámci reklamace. Nicméně tazatel má zařízení po záruce.
Pokud se to přehřívá, může být někde zanesené chlazení, kam se nedostaneš. Tady doporučuji www.abax.cz. Rovněž svoz zdarma, pokud u nich necháš zařízení opravit.
Pokud se to přehřívá, může být někde zanesené chlazení, kam se nedostaneš. Tady doporučuji www.abax.cz. Rovněž svoz zdarma, pokud u nich necháš zařízení opravit.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1923
-
od RIKI22