zdravím všechny, potřebuji prosím odpověď na mou otázku, pořídil jsem si myš Madcatz r.a.t. 7 a levé myšítko se mi zdá divné, když jej zmáčku, tak ,,necvakne,, klasicky jako na každé jiné myši, pravé ,,cvaká,, normálně, zdá se zatím, že reaguje, ale jde z toho divný pocit, jelikož vibraci nelze kliku nejde skoro vůbec cítit a dělá mi to trochu hlavu, proto se ptám, je to normální nebo je to vada a mám myš reklamovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Úno 2013 19:27) ---
kamarád, říkal, že by to mělo být normální, ale ratku nemá, tak se raději ptám Vás co jí máte nebo o tom máte bližší info, díky Všem moc za odpovědi
problém nebo normal? myš R.A.T 7
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problém nebo normal? myš R.A.T 7
Jestli je tlačítko funkční, tak i když necvaká, tak s reklamací neuspěješ!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Na reklamaci to opravdu není, ale pokud jsou na obou stranách stejné mikrospinače a to určitě jsou, pak ten levý nebude úplně O.K.
Mám už rok R.A.T 7 a obě tlačítka normálně cvakají (jdou i slyšet) .
Naposledy upravil(a) Arha dne 13 úno 2013 19:51, celkem upraveno 1 x.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že máš 2 roky. Tak se snaž!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no ono cvaká, ale mín než to pravé
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Sorry za to vyjádření, ale Ty voe, co to je míň, než to druhé? Cvaká? Funguje? Takže nic, jak už jsem řekl: Máš 2 roky na reklamaci!
-
- Pohlaví:
Myslím, že hledáš chyby kde nejsou. Myš není od toho aby cvakala, ale aby myšovala :-)
jáj, že se člověk ptá...
-
- Pohlaví:
Ale v pohodě. Já mám v bytě asi 20 vypínačů a pochybuji že všechny cvakaj stejně. Zatím jsem to nezjišťoval, rozsvítím a zase zhasnu.
A u myši je to stejné. Funguje? tak dobrý, a jak ti už psali kolegové máš 2 roky záruku. Pak ji reklamuj, pokud bude zlobit. Je to možné, třeba je tam nějaké vadné péro, ale zatím bych to neřešil.
A u myši je to stejné. Funguje? tak dobrý, a jak ti už psali kolegové máš 2 roky záruku. Pak ji reklamuj, pokud bude zlobit. Je to možné, třeba je tam nějaké vadné péro, ale zatím bych to neřešil.
U mě osobně jde zase levé tlačítko slyšet více :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4216
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06