Politá klávesnice
Politá klávesnice
Ahoj, svojí neopatrností sem si na notebook převrhla lahev s vodou (nic lepkavého), následkem čehož se mi zřejmě zalepily kontakty, protože při stisknutí klávesy se napíše více písmenek, nebo si ta klávesnice pořád mačká co chce sama.. (šipky, paragrafy, mezerník..). Klávesnici jsem okmažitě vysušila a profoukla kompresorem - nepomohlo. Bylo mi také doporučeno jí vyjmout, pořádně propláchnout v destilované vodě a ani to nepomohlo. Má ještě někdo nějaké moudré rady? Notebook už není v záruce a nová klávesnice by mě vyšla (bez práce) na 2000Kč, což mi do notebooku za 10 000Kč přijde trochu moc. Díky za jakoukoliv radu.
-
- Pohlaví:
Re: Politá klávesnice
Vítej na PC-Help!
Především je třeba ihned baterku, klávesnici vysušit a notebook nechat nejméně jeden den vyschnout. Vždy je tam nějaká tekutina, která fyzicky vysušit nejde. Pokud se nb používá, může dojít ke zkratu apod. a nb zničit.
Především je třeba ihned baterku, klávesnici vysušit a notebook nechat nejméně jeden den vyschnout. Vždy je tam nějaká tekutina, která fyzicky vysušit nejde. Pokud se nb používá, může dojít ke zkratu apod. a nb zničit.
Vše co tu píšeš už sem udělala.. notebook jsem nechala den vyschnout, baterku jsem vyndala a vyfoukala to kompresorem.. Už je to měsíc od té "vodní nehody", takže jsem nedělala žádná uspěchaná řešení. Vše ostatní kromě klávesnice v pořádku funguje.
Klávesnici odpoj (většinou jí stačí vycvaknout, odpojit flex kabel a vytáhnout), a připoj jinou (externí). Aby sis ověřila že je opravdu háji klávesnice a ne deska.
Pokud zjistíš že je v háji klávesnice, tak jí zkus rozebrat a vyčistit, pokud nepomůže, tak si sežeň novou. Koukni třeba na aukro jestli tam neprodává ten samej notebook, nefunkční.
Pokud deska, tak začni šetřit na novej notebook.
Pokud zjistíš že je v háji klávesnice, tak jí zkus rozebrat a vyčistit, pokud nepomůže, tak si sežeň novou. Koukni třeba na aukro jestli tam neprodává ten samej notebook, nefunkční.
Pokud deska, tak začni šetřit na novej notebook.
Just Fucking Google It!
Deska to neni, externí klávesnici už mám připojenou měsíc.. takže jinak to v pohodě funguje, akorát se mi do toho notebooku nechtěj strkat další peníze, když už je "starej" 2 roky a celej stál desítku..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 1802
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2025 16:54