přeinstalovaný windows

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ada8506
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

přeinstalovaný windows

Příspěvekod ada8506 » 03 bře 2013 10:14

Omylem jsme přeinstalovali Windows jiným a tím vymazali fotky .... je možnost ty fotky dohledat? nebyli nijak zálohované , to ale nebyli ani filmy a ty tam zůstali... děkuju

Reklama
pukasinek
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: přeinstalovaný windows

Příspěvekod pukasinek » 03 bře 2013 10:16

Omylem přeinstalovat Windows to jsem ještě neslyšel, každopádně pokud jste disk zformátovali přišli jste tím o veškerá nezálohovaná data.

edit: Disk byl rozdělen na více oddílů nebo máte dva disky v PC? Ty filmy museli být uloženy jinde pokud tam jsou a fungují. Obnovou dat z disků se zabývají některé firmy, esxitují i programy zdarma ale ty nezachrání úplně vše (někdy i nic co by pomohlo).

Microsheep
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Microsheep » 03 bře 2013 10:29

Jediný co můžeš je zkusit obnovit no, samozřejmě to není 100%, zvlášť u tebe. Můžeš zkusit z těch free třeba Recuva, ale pokud chceš nějaké sofistikovanější tak třeba R-Studio, DiskDigger, GetDataBack for NTFS a použít nejhlubší prohledávání, které trvá dlouho, ale může být effektivnější. (pozor, obnovuje se na jiný disk, médium)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 03 bře 2013 10:34

Budu hadat - filmy byly na D: a fotky v uzivatelskem profilu v dokumentech (tam je cpe 95% lidi, pricemz pri ne mohou prijit kdykoliv kdyz dojde k poskozeni profilu)

ada8506
nováček
Stav:

Příspěvekod ada8506 » 03 bře 2013 10:45

stane se ,neudělala jsem to já ale přítel ,který omylem vymazal zvukový program a ,když se ho tam snažil naistalovat ,zapomněl ,že tam má cd s windowsem a počítač se restartoval a bylo to..... takže omyl akorát dost blbý..... zkusím teda nějaké ty programy ,co jste mi tu napsali ...děkuju
jo jo fotky jsem měla na ploše....

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 03 bře 2013 10:48

Restartem pocitace s instalacnim CD Windows v mechanice nedojde k instalaci Windows
Tu instalaci je nutne rucne provest, cca 20x kliknout mysi a vyplnit rucne asi 7 polozek, to nejde udelat omylem

Obavam se ze obnova dat nic nenajde, pokud po preinstalaci doslo k vytvoreni slozek se stejnym nazvem - tedy shodne pojmenovaneho uzivatelskeho profilu

ada8506
nováček
Stav:

Příspěvekod ada8506 » 03 bře 2013 10:58

ne opravdu se to přeinstalovalo .. složky tam některé zůstaly filmy a nějaké hry , fotky byli na ploše a ty tam prostě nezůstaly

pigi14
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod pigi14 » 03 bře 2013 11:03

Ne opravdu se to samo přeinstalovat nemohlo - ať přítel radši kápne božskou. Pokud byly fotky na ploše standardně "C:\Users\uživatelské jméno\Desktop" tak s nimi můžete oba rozloučit.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”