Zdravím,
mám problém s NTB, NTB jede vše cajk, akorát nejde obrazovka. Nejspíš odešla GK, ale to mě tak neštve, jde mi o to, že mám na HDD v něm fotky a důležité věci. Problém je v tom, že když HDD z tama vytáhnu a dám ho do externího disku, tak to načte jen základní windows, tzv. HDD je prostě prázdný, připojil jsem HDD i do jiného NTB, ale načte to jen Windows, četl jsem, že HDD se nějak zabezpečují a načte to jen ten NTB.
Zkoušel jsem i HDMI kabel hodit ntb na jiný monitor, ale nic.
Jak jsem už řekl, jde mi hlavně o data a né o ntb.
Máte nějakou radu? :)
Děkuji mockrát
Vytáhnutí dat z HDD Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vytáhnutí dat z HDD
Vlož disk z notebooku, jako druhý disk (předpokládám, že je Sata) a a pokud jsou data dostupná, tak je můžeš zkopírovat na Flashu ap. Pokud nemáš druhý PC, požádej kamaráda s požadovaným PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Kdyby byl aktivni DriveLock, neuvidis vubec nic, disk nebude komunikovat
Nezkousel nekdo na ten disk znova instalovat Windows? Neni moc sifrovacich programu, ktere by zobrazily pouze Windows a zbytek disku se tvaril jako prazdny.
Nezkousel nekdo na ten disk znova instalovat Windows? Neni moc sifrovacich programu, ktere by zobrazily pouze Windows a zbytek disku se tvaril jako prazdny.
Jak vlož disk? Do ntb dám jen jeden HDD
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Bře 2013 21:01) ---
Nene, nezkoušel, hned jak to kleklo, tak mi to kámoš přivezl.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Bře 2013 21:01) ---
petr22 píše:Kdyby byl aktivni DriveLock, neuvidis vubec nic, disk nebude komunikovat
Nene, nezkoušel, hned jak to kleklo, tak mi to kámoš přivezl.
-
- Pohlaví:
Máš ho dát jako druhý do PC a pokud PC nemáš, tak požádat kamaráda.
Nemyslim si ze v PC na SATA radici uvidi neco jineho nez pres USB rozhrani
Jak se disk tvari ve spravci disku? Byl by screenshot?
Jak se disk tvari ve spravci disku? Byl by screenshot?
Vše funguje, teď ten ntb a disk nemám u sebe, ale vše by mělo jít v pohodě, jen prostě je tam základ na něm a to Windows 7 nic víc. Disk nebyl ani přeinstalován nic.
Kolik to ukazuje volneho mista? Jako ze je disk plny, nebo prazdny?
Skus zobrazit obsah toho disku, prave tlacitko do prazdneho mista v zobrazenem disku, vlastnosti, zabezpeceni, rozsirene, vlastnictvi a zaskrtni "nahradit vlastnictvi" a nasledne pridej do zabezpeceni uzivatele ze sveho pocitace a jeste zaskrtni aby se to aplikovalo na vsechny podadresare. Pokud jenom nemas opravneni do tech slozek a proto nejsou videt, tohleto to opravi.
http://support.microsoft.com/kb/308421/cs
Skus zobrazit obsah toho disku, prave tlacitko do prazdneho mista v zobrazenem disku, vlastnosti, zabezpeceni, rozsirene, vlastnictvi a zaskrtni "nahradit vlastnictvi" a nasledne pridej do zabezpeceni uzivatele ze sveho pocitace a jeste zaskrtni aby se to aplikovalo na vsechny podadresare. Pokud jenom nemas opravneni do tech slozek a proto nejsou videt, tohleto to opravi.
http://support.microsoft.com/kb/308421/cs
Ok, zítra ten HDD kolem 2h budu mít doma, vše zkusím a dám vědět. :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Neuvidí nic, pokud disk jede jako systémový.
Jak už tu bylo řešeno, zanes disk k někomu, kdo má klasický počítač a disk Ti připojí jako další. Zbytečně se s tím patláš.
Jak už tu bylo řešeno, zanes disk k někomu, kdo má klasický počítač a disk Ti připojí jako další. Zbytečně se s tím patláš.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Ja jsem to pochopil ze uz to zkousel se dvema pocitacema
Pokud na disku vidi jen nainstalovane Windows, tak je to podle me tim ze ty ostatni slozky ma opravneno videt pouze uzivatel ktery je zalozil, ktery pochopitelne na jinem PC neni. Tenhle problem je stejny jak pres USB rozhrani, tak v jinem pocitaci primo na radici. Jine logicke vysvetleni toho ze je videt obsah disku ale ne nektere slozky me nenapada.
Pokud na disku vidi jen nainstalovane Windows, tak je to podle me tim ze ty ostatni slozky ma opravneno videt pouze uzivatel ktery je zalozil, ktery pochopitelne na jinem PC neni. Tenhle problem je stejny jak pres USB rozhrani, tak v jinem pocitaci primo na radici. Jine logicke vysvetleni toho ze je videt obsah disku ale ne nektere slozky me nenapada.
Disk mám teda v PC a tváří se to takhle:
Vlastník změněn , ale nic nového.
Vlastník změněn , ale nic nového.