Ahoj
mám 2 měsíce nový mobil Alcatel 903D a stává se mi že mi občas nedorazí sms co mi kamadád napíše. Je to mobilem nebo něčím jiným?
V posledních 3 dnech mi nepřišli 4 nebo 5 sms.
Už si nevím rady čím by to mohlo být.
Občas nedorazí sms Vyřešeno
Re: Občas nedorazí sms
Mám navštívit jeho prodejnu u nás ve městě nebo se to dá někde elektronicky?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na prodejnu a doma sledovat signál. Sestře se tohle taky děje, ale tam je to z důvodu hodně špatného signálu.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Signál tu máme dobrý :-) přecejen v Ústí n/L je pokrytí dobré. Tak já se teda jedu zeptat :-) díky moc
-
- Pohlaví:
S tou prodejnou to zkus, ale třeba u nás jsou holky co o tom nemají šajnu. Operátorovi se dá zdarma zavolat.
Já radši zajedu do prodejny :-) když jsem tam byl naposled byli tam 2 madí kluci a docela tomu rozuměli :-)
BS: Zdarma? O2 nevim, Vodafone zdarma, ale u t-mobile si za přímý přepojení na operátora naúčtujou 19 korun, šmejdi.
Just Fucking Google It!
2tux : nene. Účtují si 19 Kč, pokud se chceš připojit hned. Když počkáš, tak je to zdarma.
-
- Pohlaví:
Na O2 to bylo zdarma, ale musel si se proklikat tím zdlouhavým automatem. Já na to měl nějaký fígl, ale už jsem tam dlouho nevolal.
divine: Nojo, ale když chci operátora, tak ho chci hned, ne hodinu poslouchat počítač kterej mě číslama naviguje za jeho vytočením.
Just Fucking Google It!
Tak to máš pravdu, ale já si radši počkám, než platit 19 Kč. Musíš kliknout v automatu, že máš technický problém a operátora máš hned.