Foto - plocha Vyřešeno
Foto - plocha
Zdravím všechny, když jsem si dříve ukládala foto, dala jsem Uložit odkaz jako - po otevření příslušného okna označila plochu, ale nyní ji tam nemám. Myslím, že byla pod staženými soubory. A naopak, když chci foto uložené na ploše počítače, poslat jako přílohu, nejde to, prostě ta položka plocha chybí. Nepište mi prosím, že plocha je obrazovka počítače, není to nutné. Děkuji za radu.
Re: Foto - plocha
Vítej na PC-help!
Hoď sem alespoň nějaký screen, takhle je to o ničem!
Hoď sem alespoň nějaký screen, takhle je to o ničem!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Screen něčeho, co neexistuje? Dobrý nápad.
On nejde udelat screenshot, jak chybi polozka "plocha" ?
Ne, naopak, screen toho, co existuje a případně je jinak, než má být.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Asi se ti to uložilo někam jinam. Použij systémovou funkci Hledat - Obrázky a podívej se kam se ti to uložilo.
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Asi myslíš toto:
Stačí kliknout na tu šipku u oblíbených položek a rozbalí se ti menu, ve kterém je i plocha.
Stačí kliknout na tu šipku u oblíbených položek a rozbalí se ti menu, ve kterém je i plocha.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

Nemůžu dát screenshot protože, když chci dát přílohu otevře se mi okno, kde je nahoře napsáno plocha, jinam se nedostanu, ale nyní ho na tu plochu nemůžu přidat.
Když dám dokumenty, pod staženými soubory byla plocha a ta tam nyní není. Červenou a jinou šipku tam nemám.
Když dám dokumenty, pod staženými soubory byla plocha a ta tam nyní není. Červenou a jinou šipku tam nemám.
Je mi líto, nerozumím, nechápu..........
To vidím.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děláš zásadní chyby.Pokud chci uložit obrázek nebo foto,tak nedám Uložit odkaz,ale Uložit obrázek.A taky se neukládá na plochu,ale do určité složky.
Klikni na ikonu START a do políčka nad ním zadej název fotky co hledáš.Najde ti to cestu.
Klikni na ikonu START a do políčka nad ním zadej název fotky co hledáš.Najde ti to cestu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jestli to nebude tím, že nedokážeš pořádně popsat svůj problém.
Co z tohohle mám pochopit, když tam není nic konkrétního:
Kam dáváš přílohu? Kde se Ti otevře okno? Screen toho okna? (Popis je k ničemu!) Co nemůžeš přidat a na jakou plochu? V dokumentech není Plocha pod Staženými soubory, naopak je ve složce nadřazené?!?
Tak čemu mám rozumět???
PS: Marfy, promiň.
Co z tohohle mám pochopit, když tam není nic konkrétního:
Nemůžu dát screenshot protože, když chci dát přílohu otevře se mi okno, kde je nahoře napsáno plocha, jinam se nedostanu, ale nyní ho na tu plochu nemůžu přidat.
Kam dáváš přílohu? Kde se Ti otevře okno? Screen toho okna? (Popis je k ničemu!) Co nemůžeš přidat a na jakou plochu? V dokumentech není Plocha pod Staženými soubory, naopak je ve složce nadřazené?!?
Tak čemu mám rozumět???
PS: Marfy, promiň.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry Pi 5 - raspios-bookworm - vzdalena plocha
od L.L » 19 srp 2024 14:44 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 8
- 4539
-
od L.L