Zdravím, před pár měsíci jsem si koupil TV Hyundai LLF 24814 MP4R a teď bych to chtěl použít zároveň jako monitor k novému pc. Má to přípojku na HDMI a VGA, ale nedostal jsem k tomu žádný kabel. Chci se zeptat. Mají novější pc přípojku k monitoru HDMI nebo musím někde sehnat ten VGA kabel?
Díky.
Televize jako monitor Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Televize jako monitor
Záleží jakou tam máš grafiku. I dnešní integorvané už mají výstup HDMI. Musíš se ale dívat. O VGA bych moc neuvažoval... Rozdíl v obrazu VGA a HDMI je neskutečný
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak já počítač nemám koupený, ale limitují mě peníze. Grafika by tam měla být Radeon HD 7560D - 2GB
To je integrovaná grafika v procesoru a u integrované grafiky musí mít vstup na HDMI samotná základní deska.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Něco mi říká, že tahle základní deska HDMI nemá :(
ASUS M/B F2A55-M LK2 - FM2
ASUS M/B F2A55-M LK2 - FM2
Re: Televize jako monitor Vyřešeno
HDMI sice nemá, ale zase má DVI (ta bílá) a ten se od HDMI kvalitově neliší. Takže bych akorát koupil přechodku z DVI na HDMI a k tomu HDMI kabel. Jediná nevýhoda od HDMI je ta, že neumí přenášet zvuk a tak ho budeš muset zapojit zvlášť
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Našel jsem ještě jednu alternativu s MSI FM2-A55M-E33 a to už HDMI má, tak tam by neměl být tedy problém.
S tou redukci na DVI pozor - kdybys nahodou chtel sledovat nebo hrat nnekdy neco ve 3D, tak na DVI se to odmitne aktivovat, je nuntne skutecne HDMI
Super, tak jsem tedy předělal sestavu a je tam HDMI. Zpočátku jsem nevěděl, jestli se mezi monitorem a počítačem dá přes HDMI připojit, nyní už to vím a vše je vyřešeno. Díky moc :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3220
-
od MariTopHigh
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 10:22