Co vše potřebuju, abych měl v počítači TV signál?*
Re: Tv
Satelitni lnb nijak, ale ten dlouhy kabel k nemu bude fungovat jako antena. Urcite to bude lepsi, nez ta kratka prutova antena co se k tomu dodava.
Soused takhle koukal 4 roky na TV nez prisel na to, ze ten konec u anteny je urvany.
Kdyz je dost silny signal, staci do konektoru strcit nuzky a hraje to taky.
Soused takhle koukal 4 roky na TV nez prisel na to, ze ten konec u anteny je urvany.
Kdyz je dost silny signal, staci do konektoru strcit nuzky a hraje to taky.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě bacha na ty USB tunery, protože některý nemaj přímo anténní konektor, ale takovej malej. Do toho bys pak musel shánešt redukci, abys to moh napojit na ten satelit.
To co jsem ti posílal má normální anténní konektor a je k tomu i anténka. Vzal bych to, anténku bych dal třeba nejdřív na zem někam za PC. Když to nebude stačit, dal bych anténku na okno. A když i to bude málo, koupil bych anténní kabel a začal řešit jak to napojit na satelit.
To co jsem ti posílal má normální anténní konektor a je k tomu i anténka. Vzal bych to, anténku bych dal třeba nejdřív na zem někam za PC. Když to nebude stačit, dal bych anténku na okno. A když i to bude málo, koupil bych anténní kabel a začal řešit jak to napojit na satelit.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co když to vykuchá na měď? Ten satelitní konektor je stejně spíš jenom takovej "držáček" ne?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
No musí to trošku okuchat od tý bílý gumy a toho stříbrnýho šustí
-
- Pohlaví:
Re: Co vše potřebuju, abych měl v počítači TV signál?*
Já mám tohle a absolutní spokojenost. http://www.czc.cz/pinnacle-pctv-nano-st ... 22/produkt Redukce na anténní konektor je přibalena. Kromě toho také malá anténka (ovšem aktivní).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 5152
-
od Riviera kid