Monitor se po 10 minutách vypne Vyřešeno
Re: Monitor se po 10 minutách vypne
Mám možnost a velkou a čím ?? 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak nerozumím na co se vlastně ptáš. Připoj monitor k jinému PC. Pokud se po 10 minutách projeví stejná závada, je problém v monitoru. Pokud monitor s jiným PC poběží stále bez problémů je problém v původním PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ono to dělá takto je tam jinej problé no na monitoru naskočí ten spořic n o asi po cca 10 sekund zčerná pokud já zahybu z myší tak jen se dá zas spátky do spořiče nechápu na druhém to dělá zas to že to nejdřív zčerná a a pak když zahuby s myší tak zas je jen obraz na tom tak to budu mít asi špatně něco nastavený pak jsem přenastavil něco na tom kde jsem testoval co najdenou přestalo dělat ale na čem jsem stolním pc fakt nevím potřeboval bych moooooooc velkou pomoc děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sakra, neumíš psát česky. To je slátanina. Kdo to má luštit. Nevím na co potřebuješ spořič, stejně nic nespoří a LCD obrazovky se nevypalují při statickém obrazu. Navíc většina stažených spořičů obsahuje nějakou verbež.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
NO ti řeknu že monitor zčerná já si tam nastavím nějake schéma a pořád černá obrazovak jako na spořiči schéma :( jsem už bezradny
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3144
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:03