Přemapování kláves Logitech Vyřešeno
Přemapování kláves Logitech
Zdravím, mám klávesnici Logitech k270 a chtěl bych se zeptat, zda se dají nějak přemapovat multimediální klávesy, např. místo Kalkulačky aby se mi spouštěl Wordpad, apod. Děkuji.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přemapování kláves Logitech
Jestli je k ni nejaky obsluzny SW, pak v nem. Premapovani pomoci Windows (scancodemap) na toto nestaci.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zkusím mrknout na stránky výrobce, CD v balení nebylo. Díky.
Logitech iTouch 2.22.289
Logitech Mouse and Keyboard Settings
Pokud nemáš médium s ovladači a nic jsi tedy neinstaloval, tak ani multimediální klávesy nefungují!
Logitech Mouse and Keyboard Settings
Pokud nemáš médium s ovladači a nic jsi tedy neinstaloval, tak ani multimediální klávesy nefungují!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
X: Budes se divit, ale na vetsine klavesnic funguje temer vse (mm klavesy, kalkulacka & spol) BEZ obsluzneho SW, pouze s ovladaci z Win.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ano, nic jsem neinstaloval a fungují všechny klávesy, vč. multimediálních. Nefunguje akorát klávesa "e-mailový klient", ale to je tím, že žádného v PC nemám
.

Ano, poslední dobou u středně velké klávesnice Trust jsem zaznamenal, že bez vlastních ovladačů (jen z OS, případně si OS dotáhne, ale nedal mi vědět - mám XP) jedou i ty multimediální a speciální tlačítka. Ale u Logitech mi to takto nefunguje, naopak se ovladače u Logitech už dlouhou dobu chovají jako spyware (spousty služeb s podivnými neznámými názvy a podobně). Jedině že by u Logitechu byla poslední dobou nějaká změna ...
Re: Přemapování kláves Logitech Vyřešeno
X píše:Ano, poslední dobou u středně velké klávesnice Trust jsem zaznamenal, že bez vlastních ovladačů (jen z OS, případně si OS dotáhne, ale nedal mi vědět - mám XP) jedou i ty multimediální a speciální tlačítka. Ale u Logitech mi to takto nefunguje, naopak se ovladače u Logitech už dlouhou dobu chovají jako spyware (spousty služeb s podivnými neznámými názvy a podobně). Jedině že by u Logitechu byla poslední dobou nějaká změna ...
Nemůže to taky být třeba tím, že já mám Windows 7? Protože sedmičky si natáhly ovladače i na tiskárnu HP starou 7 let a tisknu a skenuju, aniž bych instaloval cokoli od HP...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2135
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 01:11