Koupil jsem si novou grafickou kartu ATI X1650XT IceQ(moje minulá ještě stará ATI 9200:).Kartu jsem si koupil kvůli hře Call of Duty 2 pro větší FPS.Ale jenom co jsem spustil hru,měl jsem pořád kolem 70FPS(s kartou 9200 sem měl uplně stejné FPS).Jak je to možný? Moje sestava:
Win XP SP2
Procesor:Athlon XP 1700+(1470Ghz-Přetaktován na 1900Ghz)
Zákl.deska:Asus A7V-600X
Paměti:3x256Mb(266Mhz)
Grafická karta:Ati x1650xt 256/128
HDD:80Gb
Ta koupě karty byla vcelku dobrá investice ale vzhledem k to mu, že tam máš přece jen starší komponenty než je stáří hry tak bych si troufl tvrdit že Athlon 1700 i když přetaktovanej je opravdu minimum takže žádné zázraky nečekej. Je zapotřebí mít trochu vyváženou sestavu kde jedna komponenta nebrzdí druhou. Já mám Athlona 2800xp 2097Mhz, ram 2*512/400 Mhz, Gk 9800pro a v rozlišení 640*480 jsou sekvence kdy se fps rovná 1-5. Ona je ta hra opravdu stavěná na trochu novější Pc - pokud si ji chceš vychutnat.
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé "po startu" co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ?...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
"Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM"
mám cca 2 roky starý telefon Samsung Galaxy M52, kde se mi nedávno vyskytl problém s nabíjením. Mám originální Samsung nabíječku i kabel. Nabjící se mi telefon hrozně pomalu ze sítě, z powerbanky se dokonce baterie vybíjí, i když je...
Poslední příspěvek
Tak jsem udělal diagnostiku akumulátoru pres aplikaci Samsung Members a zde je vysledek. Screenshot_20241124_143601_Samsung Members.jpg