Dobrý den,
Dneska jsem zapojil do pc HDD250GB a v tento počítač se mi objevili 2 místní disky jeden o velikost 150gb a druhý o velikosti 80gb nevíte někdo jak to spojit dohromady. Předem díky za rady
Zapojil jsem hdd a objevili se 2 MD Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zapojil jsem hdd a objevili se 2 MD
Dohromady je spojíš ve správě disků:
Start → Spustit → napiš diskmgmt.msc + ENTER.
Jestli na disku nic není, co bys chtěl zachovat, zruš oba oddíly a na prázdném místě vytvoř jeden nový.
Start → Spustit → napiš diskmgmt.msc + ENTER.
Jestli na disku nic není, co bys chtěl zachovat, zruš oba oddíly a na prázdném místě vytvoř jeden nový.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neznám disky o velikosti 150 gb, ani 80 gb. Nejspíše se jedná o oddíly na jediném disku a to o velikosti 150 GB a 80 GB a to je podstatný rozdíl. Nauč se používat správné jednotky a názvy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
150 GB taky neznám, ale osmdesátky se dělaly běžně, sám jsem je měl doma.
Každopádně 150 + 80 = 230, což bude 230 (přesně 232,8) skutečných gigabajtů (dnes GiB), tedy 250 „obchodních“ gigabajtů (GB).
Každopádně 150 + 80 = 230, což bude 230 (přesně 232,8) skutečných gigabajtů (dnes GiB), tedy 250 „obchodních“ gigabajtů (GB).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Měl sem na mysli nesprávné označení v gb, ne konkrétní velikosti disků, nebo oddílů. Tato chybná označení se zde nesprávně dosti často používají.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: Zapojil jsem hdd a objevili se 2 MD Vyřešeno
Už jsem to spravil díky tomuUž jsem to dal dohromady díky tomu diskmgmt.msc díky moc za radu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5835
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3134
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4353
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-