Výběr Set-top boxu k LCD TV
Re: Výběr Set-top boxu k LCD TV
Podle ČTÚ za 5 let
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
HD TV nemáš, jen HD ready, kup obyčejný DVB-T set-top-box za 500-1000,- Kč, až se začne s DVB-T2, tenhle zahodíš a koupíš nový, ne? 
A vlastně kulový: Koupíš už novou TV, která bude mít vše zabudované
//Následující OT diskuze odstraněna
//mmmartin

A vlastně kulový: Koupíš už novou TV, která bude mít vše zabudované

//Následující OT diskuze odstraněna
//mmmartin
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Kupovat , vyhazovat ,dobrý nápad!
DVB-T2 stojí 1.300,- a vyhazovat se nemusí....kromě toho se bude vysílat paralelně v DVB-T i DVB-T2 , v Praze a krajských městech. Na škodu není ani vysílání v pohraničí , z SRN a Rakouska , kteří již v T2 vysílají..
DVB-T2 stojí 1.300,- a vyhazovat se nemusí....kromě toho se bude vysílat paralelně v DVB-T i DVB-T2 , v Praze a krajských městech. Na škodu není ani vysílání v pohraničí , z SRN a Rakouska , kteří již v T2 vysílají..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2jaro3: Máš pravdu, holt každý přemýšlíme trochu jinak 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Kdyz tak, tak zvaz satelitni box Ariva 152, stoji asi 2000,- - tento tyden vysel na trh, je to nejlepsi pomer HD DVBS2 + DVBT2 boxu s PVR a spoustou zajimavych funkci vcetne share klient share server a we standby se chlubi 0,x Watty 
Kanalove listy rostou na netu a toho casu jede CSLINK i bez karty i share jen z KeyDB.

Kanalove listy rostou na netu a toho casu jede CSLINK i bez karty i share jen z KeyDB.
Naposledy upravil(a) qcp dne 26 úno 2013 02:03, celkem upraveno 1 x.
Pokojova antena pre vysielac ktory je dalej ako 10km sa nedoporucuje ale treba kvalitnejsiu antenu umiestnenu mimo uzavreteho priestoru.
doporucujem tento prijimac
http://www.satelity.ellano.sk/predaj/29 ... MPEG4--USB)/
alebo Columbia T-HD 2500 CX
HDMI kabel minimalne 1,3
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2013 02:11) ---
Jestli je tam zase ten idiotský čip ALI 3606 s blokací nahrávek, tak si to můžou rovnou strčit někam..
doporucujem tento prijimac
http://www.satelity.ellano.sk/predaj/29 ... MPEG4--USB)/
alebo Columbia T-HD 2500 CX
HDMI kabel minimalne 1,3
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2013 02:11) ---
qcp píše:Kdyz tak, tak zvaz satelitni box Ariva 152, stoji asi 2000,- - tento tyden vysel na trh, je to nejlepsi pomer HD DVBS2 + DVBT2 boxu s PVR a spoustou zajimavych funkci vcetne share klient share server a we standby se chlubi 0,x Watty
Jestli je tam zase ten idiotský čip ALI 3606 s blokací nahrávek, tak si to můžou rovnou strčit někam..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
qcp píše:Kdyz tak, tak zvaz satelitni box Ariva 152, stoji asi 2000,- - tento tyden vysel na trh, je to nejlepsi pomer HD DVBS2 + DVBT2 boxu s PVR a spoustou zajimavych funkci vcetne share klient share server a we standby se chlubi 0,x Watty
CS Link jede sice bez karty , ale na emulaci Cryptoworks , ten se brzy vypne a co bys pak poradil??
Platit měsíčně poplatky firmě M77?? Platit za novou kartu a její aktivaci?
Zadavatel chce DVB-T (T2) , o satelit asi nestojí.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Kdyz zvazis co jde na satu free tak je to dobrych par jednotek nebo desitek programu, cryptoworks se vypinat do 2 let nebude a ten prijimac umi rozkodova vsechno, staci vedet jak na to a za 4 usd mas full.
Takze jestli set top box t2 za 1500 nebo sat (i s t2) za 2000 - tak moje volba je myslimze JASNA :-) ty by sis tu 500 nepriplatil?
Takze jestli set top box t2 za 1500 nebo sat (i s t2) za 2000 - tak moje volba je myslimze JASNA :-) ty by sis tu 500 nepriplatil?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Já Arivu 200HD mám , a taky HD Box...Já Ti rozumím. CW skončí ale dřív jak za 2 roky. M7 bude lidi pěkně škubat, Prej se chystá za čas výměna karty (40eur) a za její aktivaci dalších 20eur , poplatek zůstane (zatím) stejný.
Ale on chtěl na terrestrial..neuvažuje o sat.příjmu.
T2 stojí 1.300,- , k sat potřebuješ parabolu ( a mít kam jí umístit) , konvertor , kabel..někoho , kdo mu to nastaví ap.
Ale on chtěl na terrestrial..neuvažuje o sat.příjmu.
T2 stojí 1.300,- , k sat potřebuješ parabolu ( a mít kam jí umístit) , konvertor , kabel..někoho , kdo mu to nastaví ap.
Ze zakona ma kazdy pravo na pozadovany druh prijmu, tedy ma prav na talir. CW karty jedou na orf uz par let a jsou cracknute a take to nikdo nevypina, uvidime, ja si myslim ze se nic vypinat nebude ale to jsme OT. A jak jsem napsal, kartu resit nemusis, vis k cem je na tom boxu LAN?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Vím , myslíš sharing? To už je na pokraji kegálnosti jako emu...
Má právo na talíř .., ale si ho koupit , LNB taky.
Má právo na talíř .., ale si ho koupit , LNB taky.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pánové, pravděpodobně jste nepostřehli, že autor dotazu ztratil trpělivost a tady se nyní jen debatuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3323
-
od HelFix