Občas nedorazí sms Vyřešeno
Re: Občas nedorazí sms
Měl jsem stejný problém, volal jsem operátorovi (O2) a ten mi řekl, že je problém u mne. Musel jsem aktualizovat software a funguje to. Platí to ale u Androidu, počkej si, co ti poradí oni.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš u VF tarif a aktivováno "Po svém", tak máš hovor na operátora zpoplatněn. Naopak máš ale slevu 20 % na tarif. Volal jsem na operátora už několikrát a nikdy mi těch 19 Kč nenaúčtovali.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jen se zeptám, jsou to SMS bez diakritiky nebo jsou něčím zvláštní? třeba posílané přes internet nebo tak?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Sms jsou klasické, bez diakritiky, ale už se to asi vyřešilo, na prodejně mi poradili aktualizovat Androida :-) tak uvidím jestli se to zase neobjeví :-)