NVIDIA Shield - váš názor/debata

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: NVIDIA Shield - váš názor/debata

Příspěvekod Deny18 » 07 dub 2013 20:58

Takže to znamená, ze pokud mám Noťas s grafikou od Nvidie a hry, co bych si moc na něm nezahrál, bych si zahrál na Shieldu bez sekání ?

Reklama
tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 07 dub 2013 21:21

To ne. Uvedu příklad: V pokoji máš PC s kartou on Nvidie, na něm si například zapneš já nevím GTA IV. Potom pomocí jednoduchého dodatku (SW) spáruješ s shieldem a bezdrátově hraješ na něm například ještě kablem spojeným na velkou TV, až do 4K video. PC v tom hraje roli pouze jako pracant :D počítá, načítá a pouze posílá přes wifi například, obraz do Shieldu a na něm zároveň tu hru ovládáš. Takže můžeš klíďo píďo sedět v obyváku a hrát na té malé věcičce hry na PC (BF3,Skyrim, ACIII ...) Ale obraz jede na velké telce a všechno je bezdrátové. (kromě obrazu z Shieldu do TV, tam máš kabel) :D docela šikovné.

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Dub 2013 21:25) ---

A taky Shield bude umět rendrovat dvě nezávislé obrazovky, Zase uvedu příklad: Prijde k vám kamarád. Vezmeš Shield a kabelem ho propojíš s TV. Kamarád si vezme bluetooth ovladač např. s PS3 a připojí se na Shield. Zapnete hru. Zapnete multiplayer a ty hraješ na Shieldu a svuj obraz máš na něm. Kamarád sedí zády a jeho obraz jede na TV + to ovládá bezdrátovým ovladačem bluetooth. Hrajete stejnou hru na 2 nezávislých obrazovkách. No nebude to super. A cena by podle odhadů měla být kolem 6800 v základní verzi.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 07 dub 2013 21:40

Tak to je slušný, ale těch 7.000 bych za to taky fakt nedal. :)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 08 dub 2013 15:03

Je potřeba to ještě sledovat, protože na tom odkazu píšou podporu jen pár her (PC > stream > Shield), myslel jsem, že je to systémový, že pojede vše. Musíme si to před koupí ještě pořádně proklepnout.

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 08 dub 2013 15:53

Tak oni musí ty PC hry optimalizovat na ovládání na Sjieldu. Zatím moc her není ale myslím že se to změní a nakonec pofrčí skoro vše.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

als
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod als » 08 dub 2013 16:16

zatim je to jen koncept neni vubec jiste zda tenhle zbytecny nesmysl spatri svetlo ...tablety dokazou to same ..jen to jen coby kdyby ...stejne si to nekoupis ...tablet ma lepsi vyuziti nez tohle pro nactilete deti na par dnu

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 08 dub 2013 16:23

No tak dovolím si říct, že koncept to není. Relase date je July 2014. Takže světlo spatří. Ano tablet si koupí holka co věčně vysedává na FB a čumí na filmy. Tohle si myslím, že je vhodnější pro pařmeny, kteří si chcou vychutnat svoje hry v klidu například i v obýváku nebo teoreticky na zahradě :D :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”