Fractal case?
3 000 za sestavení vč. ujetých 200 km mi nepřijde moc. Navíc vč. programového nastavení.
Mě na prodejně sestavili PC za 400 Kč, ale ty prasata nezapojili jeden ventilátor a nenainstalovali wi-fi kartu. Kdybych si to nenechal předvést, tak jsem musel na prodejnu z domova zpátky.
ULN sestava již běží Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: ULN sestava již běží
Diskuze o ceně je zbytečná. Pokud s ní kupující souhlasil, je to jeho věc a jak psal petr, není to nic proti niočemu. No a ty sis určitě vybral nejlevnější obchod a tomu odpovídá kvalita práce. Kromě toho, by ses s nimi mohl domluvit, aby ti zdarma poslali technika. Protože náklady na dopravu do prodejny v rámci reklamace jsou náklady, které by ti při bezvadné funkci nevznikly a platí je prodejce.
Ahoj..nejak jsem nepochopil kde jste prisli na castku 3000? Ja se o cene vubec nezmínil, ale to je jedno...co se týče ventíků tak s vami nesouhlasím, ale to je taky jedno.Přál bych vám slyšet to ticho i při tom hraní několik hodin ve 3D na ultra..jinak nekdo se ptal co mam za win, mam win 7 Ultimate 64bit CZ. Jinak ta cena obsahovala naftu na 200km, upraveni grafiky, stavbu pc, nastaveni biosu,provedeni dynamického řízení otáček,nainstalovani win7, office, nataktovani i7 a grafiky, odlazení systému,zkušební testy, zahoření, zálohování celého pc a nastavení monitoru, emitoru a brýlí nvdia vision2.Cena byla nižší než se tu mylně domníváte a navíc jsem získal nového kamaráda.Vaše názory uctívám a děkuji za reakce, ikdyž s některými nesouhlasím.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kamarád by to byl, kdyby si neučtoval za sestavení ani kačku
.
Je to pro něj holt slušný byznys a to já uznávám.

Je to pro něj holt slušný byznys a to já uznávám.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tu cenu jsi nám sám sdělil - viewtopic.php?f=40&t=122560&start=36#p954808
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nakresli si na papir obdelnik a do nej si nakresli, kde mas ventilatory a sipky kterym smerem foukaji. Uvidis sam, ze minimalne 4 ventilatory jsou uplne k nicemu. Je potreba konstatni tok vzduchu jednim smerem, ne ho foukat nahodne vsemi smery zrovna podle toho kam jeste jde namontovat ventilator.
Pokud mas za temi ventilatory navic i prachove filtry, tak je ucinnost chlazeni maximalne 10%.
Jestli je to ciste herni PC, tak je ti tam k nicemu i ten druhy procesor, protoze ho prakticky zadna hra nevyuzije.
Pokud jde o cenu za instalaci, kazdy vyrobek nebo sluzba ma sveho kupce. Kdo si to neumi nainstalovat sam, zaplati za to jinemu, a to mnohdy opravdu hodne za naprosto samozrejme a jednoduche veci.
Pokud mas za temi ventilatory navic i prachove filtry, tak je ucinnost chlazeni maximalne 10%.
Jestli je to ciste herni PC, tak je ti tam k nicemu i ten druhy procesor, protoze ho prakticky zadna hra nevyuzije.
Pokud jde o cenu za instalaci, kazdy vyrobek nebo sluzba ma sveho kupce. Kdo si to neumi nainstalovat sam, zaplati za to jinemu, a to mnohdy opravdu hodne za naprosto samozrejme a jednoduche veci.
Nevšiml jsem si, že by tam bylo ode mne psáno něco o 3 tisících...a jinak mimochodem je to jeho práce na ŽL, takže ja objednal sluzbu, on provedl a ja zaplatil..to same jako kdyby se mu doma posrala elektroinstalace, ja k nemu jel, opravil a on mi zaplatil.Co je na tom tak nepochopitelného???? A proc vubec resite dokola par stovek?zalezi snad na tom? Bud to daze nebo nedate, ja to dal a s pc jsem ohromne spokojenej a o to me slo..
petr22 píše:Jestli je to ciste herni PC, tak je ti tam k nicemu i ten druhy procesor, protoze ho prakticky zadna hra nevyuzije.
Souhlasím s Tebou, jen mi vysvětli jaký druhý procesor?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Petře a jak ty víš ktery kam ventilator fouká, jaké má otáčky a kdy se točí? Prosím neřeš to....petr22 píše:Nakresli si na papir obdelnik a do nej si nakresli, kde mas ventilatory a sipky kterym smerem foukaji. Uvidis sam, ze minimalne 4 ventilatory jsou uplne k nicemu. Je potreba konstatni tok vzduchu jednim smerem, ne ho foukat nahodne vsemi smery zrovna podle toho kam jeste jde namontovat ventilator.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Led 2014 15:12) ---
PC je převážně herní, pak na střih videa, tvorbu domácích DVD, pràci ve fotoshopu a podobně..akem píše:petr22 píše:Jestli je to ciste herni PC, tak je ti tam k nicemu i ten druhy procesor, protoze ho prakticky zadna hra nevyuzije.
Souhlasím s Tebou, jen mi vysvětli jaký druhý procesor?
-
- Pohlaví:
njn. přesně jako typický čech. Neuzná chybu a bude vychvalovat a vychvalovat a doporučovat a doporučovat. Prostě já nechci kozu, já chci aby ta sousedova chcípla...
IT o zadne chybe nevim, vse je naprosto v poradku.Uz to nehul 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2795
-
od Alferi