ULN sestava již běží Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ULN sestava již běží

Příspěvekod krtenek » 14 led 2014 13:31

Fractal case?
3 000 za sestavení vč. ujetých 200 km mi nepřijde moc. Navíc vč. programového nastavení.
Mě na prodejně sestavili PC za 400 Kč, ale ty prasata nezapojili jeden ventilátor a nenainstalovali wi-fi kartu. Kdybych si to nenechal předvést, tak jsem musel na prodejnu z domova zpátky.

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 14 led 2014 13:39

Diskuze o ceně je zbytečná. Pokud s ní kupující souhlasil, je to jeho věc a jak psal petr, není to nic proti niočemu. No a ty sis určitě vybral nejlevnější obchod a tomu odpovídá kvalita práce. Kromě toho, by ses s nimi mohl domluvit, aby ti zdarma poslali technika. Protože náklady na dopravu do prodejny v rámci reklamace jsou náklady, které by ti při bezvadné funkci nevznikly a platí je prodejce.

PCLAMA123
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod PCLAMA123 » 14 led 2014 14:23

Ahoj..nejak jsem nepochopil kde jste prisli na castku 3000? Ja se o cene vubec nezmínil, ale to je jedno...co se týče ventíků tak s vami nesouhlasím, ale to je taky jedno.Přál bych vám slyšet to ticho i při tom hraní několik hodin ve 3D na ultra..jinak nekdo se ptal co mam za win, mam win 7 Ultimate 64bit CZ. Jinak ta cena obsahovala naftu na 200km, upraveni grafiky, stavbu pc, nastaveni biosu,provedeni dynamického řízení otáček,nainstalovani win7, office, nataktovani i7 a grafiky, odlazení systému,zkušební testy, zahoření, zálohování celého pc a nastavení monitoru, emitoru a brýlí nvdia vision2.Cena byla nižší než se tu mylně domníváte a navíc jsem získal nového kamaráda.Vaše názory uctívám a děkuji za reakce, ikdyž s některými nesouhlasím.

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 14 led 2014 14:39

Kamarád by to byl, kdyby si neučtoval za sestavení ani kačku ;).
Je to pro něj holt slušný byznys a to já uznávám.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 14 led 2014 14:51

Tu cenu jsi nám sám sdělil - viewtopic.php?f=40&t=122560&start=36#p954808
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 led 2014 14:54

Nakresli si na papir obdelnik a do nej si nakresli, kde mas ventilatory a sipky kterym smerem foukaji. Uvidis sam, ze minimalne 4 ventilatory jsou uplne k nicemu. Je potreba konstatni tok vzduchu jednim smerem, ne ho foukat nahodne vsemi smery zrovna podle toho kam jeste jde namontovat ventilator.

Pokud mas za temi ventilatory navic i prachove filtry, tak je ucinnost chlazeni maximalne 10%.
Jestli je to ciste herni PC, tak je ti tam k nicemu i ten druhy procesor, protoze ho prakticky zadna hra nevyuzije.

Pokud jde o cenu za instalaci, kazdy vyrobek nebo sluzba ma sveho kupce. Kdo si to neumi nainstalovat sam, zaplati za to jinemu, a to mnohdy opravdu hodne za naprosto samozrejme a jednoduche veci.

PCLAMA123
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod PCLAMA123 » 14 led 2014 15:03

Nevšiml jsem si, že by tam bylo ode mne psáno něco o 3 tisících...a jinak mimochodem je to jeho práce na ŽL, takže ja objednal sluzbu, on provedl a ja zaplatil..to same jako kdyby se mu doma posrala elektroinstalace, ja k nemu jel, opravil a on mi zaplatil.Co je na tom tak nepochopitelného???? A proc vubec resite dokola par stovek?zalezi snad na tom? Bud to daze nebo nedate, ja to dal a s pc jsem ohromne spokojenej a o to me slo..

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 14 led 2014 15:07

petr22 píše:Jestli je to ciste herni PC, tak je ti tam k nicemu i ten druhy procesor, protoze ho prakticky zadna hra nevyuzije.

Souhlasím s Tebou, jen mi vysvětli jaký druhý procesor?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

PCLAMA123
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod PCLAMA123 » 14 led 2014 15:08

petr22 píše:Nakresli si na papir obdelnik a do nej si nakresli, kde mas ventilatory a sipky kterym smerem foukaji. Uvidis sam, ze minimalne 4 ventilatory jsou uplne k nicemu. Je potreba konstatni tok vzduchu jednim smerem, ne ho foukat nahodne vsemi smery zrovna podle toho kam jeste jde namontovat ventilator.

Pokud mas za temi ventilatory navic i prachove filtry, tak je ucinnost chlazeni maximalne 10%.
Jestli je to ciste herni PC, tak je ti tam k nicemu i ten druhy procesor, protoze ho prakticky zadna hra nevyuzije.

Pokud jde o cenu za instalaci, kazdy vyrobek nebo sluzba ma sveho kupce. Kdo si to neumi nainstalovat sam, zaplati za to jinemu, a to mnohdy opravdu hodne za naprosto samozrejme a jednoduche veci.
Petře a jak ty víš ktery kam ventilator fouká, jaké má otáčky a kdy se točí? Prosím neřeš to....

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Led 2014 15:12) ---

akem píše:
petr22 píše:Jestli je to ciste herni PC, tak je ti tam k nicemu i ten druhy procesor, protoze ho prakticky zadna hra nevyuzije.

Souhlasím s Tebou, jen mi vysvětli jaký druhý procesor?
PC je převážně herní, pak na střih videa, tvorbu domácích DVD, pràci ve fotoshopu a podobně..

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 14 led 2014 15:14

njn. přesně jako typický čech. Neuzná chybu a bude vychvalovat a vychvalovat a doporučovat a doporučovat. Prostě já nechci kozu, já chci aby ta sousedova chcípla...

PCLAMA123
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod PCLAMA123 » 14 led 2014 15:18

IT o zadne chybe nevim, vse je naprosto v poradku.Uz to nehul :-)

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 14 led 2014 15:22

Jasně. To chápu...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC sestava za +- 35 000 Kč
    od DifiCZ » 26 črc 2024 10:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    2795
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    30 črc 2024 09:36
  • PC sestava
    od Lup1no » 29 bře 2025 20:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    1690
    od Gerete Zobrazit poslední příspěvek
    29 bře 2025 23:02
  • PC sestava do 30.000,-
    od PARKR » 22 led 2025 09:09 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    31
    5465
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    24 led 2025 16:26
  • Herní sestava cca do 60 000 Kč
    od Kelateran » 22 črc 2024 17:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    2387
    od d1amond Zobrazit poslední příspěvek
    24 črc 2024 09:41
  • Low cost sestava
    od kozlustechnykus » 04 srp 2024 15:29 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    1500
    od Martab Zobrazit poslední příspěvek
    04 srp 2024 17:34

Zpět na “Vše ostatní (hw)”