Jak vyrobit toto? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Jak vyrobit toto?
Já si chtěl udělat něco svoje .. a né upravovat cizí věc
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to ale ze všech těch nápadů nejschůdnější možnost.
-
- Pohlaví:
a kde seženu raspberry či co to je 
nikdy jsem to vlastně na živo neviděl

nikdy jsem to vlastně na živo neviděl
nečetl jsem to co jste si psali ale když by jsem si to vyráběl já nebál bych se třebas dřevěné nebo železné konstrukce a nebo i hliníkové, vnitřek bych hodil nabušený a monitor bych tam šoupnul z notebooku v obstojném rozlišení 

Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
http://rpishop.cz/raspberry-pi-pocitace ... 51323.html
To se nějak moduje?
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2014 15:26) ---
upravuje.
To se nějak moduje?
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2014 15:26) ---
upravuje.
-
- Pohlaví:
Raspberry Pi je v nejnovější revizi označené jako 2.0. Tato revize obsahuje hned několik vylepšení a oprav oproti verzi původní.
Obecný popis :
Raspberry Pi je počítač velikosti kreditní karty, do kterého lze zapojit monitor, klávesnici a ostatní periferie jako ke klasickému PC. Je to šikovný malý počítač, který má spoustu různých využití. Zvládne většinu práce, kterou děláte na vašem klasickém běžně používaném PC, jako je práce s tabulkami, zpracování textu a hry. Jeho ohromnou předností je minimální spotřeba a proto je ideálním řešení na nonstop běžící aplikace, jako je např. hostování webových stránek, provozování datových úložišť, virtuálních sítí apod. . Také zvládne přehrát video ve vysokém rozlišení. Dodává se pouze samotný počítač, bez ostatních periferií. Používá SD kartu pro bootování a dlouhodobé skladování. Napájí se za pomoci micro USB (jako např. současné chytré telefony).
Nadace jenž vytvořila Raspberry poskytuje upravenou linuxovou distribuci Debian. V dohledné době bude k dispozici také pro zařízený určený Android 4.0.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2014 15:31) ---
nemám
Obecný popis :
Raspberry Pi je počítač velikosti kreditní karty, do kterého lze zapojit monitor, klávesnici a ostatní periferie jako ke klasickému PC. Je to šikovný malý počítač, který má spoustu různých využití. Zvládne většinu práce, kterou děláte na vašem klasickém běžně používaném PC, jako je práce s tabulkami, zpracování textu a hry. Jeho ohromnou předností je minimální spotřeba a proto je ideálním řešení na nonstop běžící aplikace, jako je např. hostování webových stránek, provozování datových úložišť, virtuálních sítí apod. . Také zvládne přehrát video ve vysokém rozlišení. Dodává se pouze samotný počítač, bez ostatních periferií. Používá SD kartu pro bootování a dlouhodobé skladování. Napájí se za pomoci micro USB (jako např. současné chytré telefony).
Nadace jenž vytvořila Raspberry poskytuje upravenou linuxovou distribuci Debian. V dohledné době bude k dispozici také pro zařízený určený Android 4.0.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2014 15:31) ---
nemám
-
- Pohlaví:
A co ti tam chybí? Připojíš monitor a další periferie a máš počítač. A nacpat to můžeš do krabice od kakaa, nebo třeba do popelnice.
-
- Pohlaví:
Re: Jak vyrobit toto? Vyřešeno
To jste pochopil špatně.. já už pc mám..
To nemá cenu zamykám
To nemá cenu zamykám