Není na tom špatného nic, jde spíš o důvod :) Ty peníze (a není to málo) můžeš použít na lepší železo do kompu a ne na bočnici :) ale to je fuk.. ptal ses na bočnici... Plexi seženeš buď někde na netu jak postoval Blue ale to sou metrový tabule.. a nebo někde jako třeba OBI, Hornbach atd. V modelářským obchodě seženeš maximálně lexan a ten se nehodí.
Plexi potom uřízneš přímočarkou (list na železo) ale chce to chladit aspoň vodou třeba :) potom co nejjemější smirkovej papír, navlhčit líhem a ty zbělený okraje zakulatíš a zůstanou čirý :) Pak tam navrtej vrtačkou díry a k bočnici to buď přinýtuj a nebo nějaký pěkný (třeba imbusový) šrouby
Díru do bočnice taky přímočarkou, list železo
Prosklená bočnice
Re: Prosklená bočnice
MB ( ASUS MA99X EVO R2.0)
CPU (AMD FX 6100 (4.2GHz)) Tower SilentiumPC Fortis 2
GPU (GeForce GTX 650Ti Boost OC)
RAM (2x Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600)
PSU (Fortron HE-500)
CASE (AcePower ZEUS (modding))
CPU (AMD FX 6100 (4.2GHz)) Tower SilentiumPC Fortis 2
GPU (GeForce GTX 650Ti Boost OC)
RAM (2x Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600)
PSU (Fortron HE-500)
CASE (AcePower ZEUS (modding))
ok díky za rady
OS - Windows 7 Ultimate 64 Bit
zdroj - OCZ 550W
CPU - intel core i5-4430
RAM - 8 Gb
GPU - Nvidia GeForce N760
MB - MSI B85-G41 PC Mate
zdroj - OCZ 550W
CPU - intel core i5-4430
RAM - 8 Gb
GPU - Nvidia GeForce N760
MB - MSI B85-G41 PC Mate
Hlavně to chce ostrej list, ať tu bočnici nerozškubneš, to se mi jednou stalo. Naštěstí to byla bedna z roku 2000, takže jsem to neřešil. A počítej s tím že tu bočnici poškrábeš, takže řezat z vnitřní strany, a nebo tu pilku podložit něčím měkým.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Moje chyba trochu jsem to popletl.Adam15 píše:jak vlastní téma ? ... no a já se zas ptám proč nemít prosklenou bočnici ? chci mít prostě podsvícený a prosklený comp co je na tom špatného ?
Odesláno z mého MT15i
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji