Kopírování z Pc na Flash disk
-
- Pohlaví:
Re: Kopírování z Pc na Flash disk
A další tvůj postup by měl být sekce HijackThis a nechat si zkontrolovat log. Naši virobijci ti poradí.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Toto "C:/stažené/Americký.Sniper.2014.DVDScr.CZ.titulky.vloženy" není žádný soubor, ale složka. Jednak nepoužívej v názvu tečky, takže to přejmenuj "Americkýsniper2014DvdScrCztitvlož". Uveď co je v té složce. Pokud chceš kopírovat složku s jejím obsahem, tak ji označ a zvol kopírovat. Pak přejdi na fleshku a označ kam ji chceš vložit a pak klikni na vložit. To je celé. V TC to je jednoduší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Děkuji za radu, došel jsem až do .lnk, ale žádný UserChoice tam není,jen OpenWithList a OpenWithProdigs.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Dub 2015 20:08) ---
přejmenoval jsem,bez teček,ale jako složka se mě to nezobrazuje,když to rozkliknu,tak se mi automaticky spustí ten film,a dělá mi to u všeho co chci přehodit na fleshku.takhle stahuju a kopíruju filmy už roky a nikdy jsem neměl problém, nestahuju složky, ale přímo filmy nebo hudbu. Já fakt netuším, co by to mohlo být, dělá mi to posledních pár dnů,předtím jsem to dělal úplně stejně a bylo to v bez problému :).
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Dub 2015 20:08) ---
přejmenoval jsem,bez teček,ale jako složka se mě to nezobrazuje,když to rozkliknu,tak se mi automaticky spustí ten film,a dělá mi to u všeho co chci přehodit na fleshku.takhle stahuju a kopíruju filmy už roky a nikdy jsem neměl problém, nestahuju složky, ale přímo filmy nebo hudbu. Já fakt netuším, co by to mohlo být, dělá mi to posledních pár dnů,předtím jsem to dělal úplně stejně a bylo to v bez problému :).
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je to soubor, tak by měl mít nějakou příponu. Jaký je tedy přesný název toho souboru, protože to co jsi uvedl tomu neodpovídá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Aha,pardon :),má to příponu .avi. Akorát jsem zjistil v tom commanderu, že se mi tam ukládájí i ty filmy, ale jsou jako skrytý, takže se jen ukazuje zástupce, ale to nechci :). Chci to jako předtím
.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podumej o tom co jsi změnil ve VLC či Windows než to začalo takto blbnout.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle chovani opravdu sedi na virus.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Tohle si zjistil tazatel sám:
A tohle jsem mu na to napsal já.
Kdyby tazatel dělal to, co se po něm chce, možná by už měl jistotu, nebo vyřešeno.
Myskec píše:Uložený je na místním disku C:/stažené/Americký.Sniper.2014.DVDScr.CZ.titulky.vloženy...například tohle, ale dělá to u čehokoliv :), ale včera jsem projel tu fleshku esetem, našlo to trojskýho koně,tak jsem to vymazal a kopírovaný soubory se přetáhly v pořádku, dnes jsem tu fleshku vrátil do pc a je to tam znovu, zas ty podělaný zástupci.
A tohle jsem mu na to napsal já.
ITCrowd píše:A další tvůj postup by měl být sekce HijackThis a nechat si zkontrolovat log. Naši virobijci ti poradí.
Kdyby tazatel dělal to, co se po něm chce, možná by už měl jistotu, nebo vyřešeno.
omlouvám se, nějak jsem tento příspěvek s tím HiJackThis minul :),vrhnu se na to a uvidím,co mi poradí :). Jinak at dumam jak dumam, tak mě momentálně nic nenapadá :), tak snad časem se mi rozsvítí :)
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě mně napadlo, uvést flash disk do původního stavu - clear partitions.
Stáhni si SD Card Formatter a zformátuj ji.
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/
Stáhni si SD Card Formatter a zformátuj ji.
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/
► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3455
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 5047
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3875
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5517
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 0
- 2808
-
od LukM