Urcite koupit pouzity nebo repas. Za posledni 4 roky maji ty procesory porad stejny vykon, jen ta cena bude vyrazne nizsi nez u noveho. Pouzite I5 bude stat stejne jako nove lacine AMD ktere je mene vykonne.
Treba neco jako je toto (nalezeno behem 10s hledani, urcite tam budpou lepsi kousky, ale je to i s OS a za drobny priplatek i LCD)
http://www.ebay.com/itm/FAST-GAMING-PC- ... SwX~dWomai
Jde to koupit i kolem 5 tisic bez graficke karty (Windows v cene a I5) a dat tam treba GTX 750 nebo 960.
PC pro mladšího brášku Vyřešeno
Re: PC pro mladšího brášku
Naposledy upravil(a) petr22 dne 14 úno 2016 16:49, celkem upraveno 3 x.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jo to by šlo :) . Čekal jsem to horší. Ještě se zeptám na případný upgrade o GPU. Co třeba takovou 750Ti? Nebo by jste mi doporučil něco jiného?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 33 vteřinách:
Toho nákupu ze zahraničí bych se rád vyhnul. Nemám s tím žádné zkušenosti a to co postoval Martab je v mých mezích.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 33 vteřinách:
Toho nákupu ze zahraničí bych se rád vyhnul. Nemám s tím žádné zkušenosti a to co postoval Martab je v mých mezích.
Jenze ten pocitac s I5 je podstatne lepsi a i lepe vypada.
Nakup ze zehranici je jednoduchy - zaplatis Paypalema jen cekaz, nez prijede DHL. Prodejce ruci za to ze ti zbozi dorazi neposkozene jinak se vraci penize nebo posila znova.
Nakup ze zehranici je jednoduchy - zaplatis Paypalema jen cekaz, nez prijede DHL. Prodejce ruci za to ze ti zbozi dorazi neposkozene jinak se vraci penize nebo posila znova.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Takže se nemusím bát, že by např. přišel PC se starým athlonem místo I5?
Urcite ne - to by si prodejce dal. U prodejce ktery uz prodal stovky veci (to cislo je tam videt) a ma vysoke hodnoceni se urcite nestane ze by te podvedl. Zato na Bazosi nikdy nevis co dostanes a kdyz se to posle postou, skodu pri preprave je nutne vymahat na prepravci.
Navic jak Ebay tak Paypal jsou pri sporu na strane kupujiciho - v podstate lze rict, ze kdyz reknes ze to co prislo neni presne to co je popisovano, musi prodejce vratit penize (nekteri vykukove to tak delaji). U Ebay se dokonce ruci za to, ze popis zbozi odpovida vyrobku.
Tech pocitacu je tam spousty - starsi I5 jsem tam videl nekde kolem 4800 Kc bez graficke karty, tam by stacilo dodat jen tu Geforce 750.
Nicmene ta Geforce 730 co je v te sestave co jsem daval odkaz na jmenovane hry staci.
Navic jak Ebay tak Paypal jsou pri sporu na strane kupujiciho - v podstate lze rict, ze kdyz reknes ze to co prislo neni presne to co je popisovano, musi prodejce vratit penize (nekteri vykukove to tak delaji). U Ebay se dokonce ruci za to, ze popis zbozi odpovida vyrobku.
Tech pocitacu je tam spousty - starsi I5 jsem tam videl nekde kolem 4800 Kc bez graficke karty, tam by stacilo dodat jen tu Geforce 750.
Nicmene ta Geforce 730 co je v te sestave co jsem daval odkaz na jmenovane hry staci.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
To s tou i5 je výkonnější, pokud nechceš kupovat ze zahraničí můžeš vzít http://www.gigacomputer.cz/zbozi/884144 ... 852-t.html, je tam 280W zdroj, to by něco jako GTX750Ti/950 mělo zvládnout.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

To Lenovo ma jen 250 GB disk, nema WIFI, nema 500W zdroj a ma jen 4 GB RAM.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře. Tímto všem moc děkuji a vezmu repas co postoval petr22 (příp. se ještě mrknu kdybych viděl něco hezčího) a vlákno odškrtávám :) .
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, já netvrdím, že je lepší, já to dávám jen jako alternativu k tomu, pokud nechce kupovat ze zahraničí (čehož bych se nebál).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

Doporucuji se to po te Ebay jeste porozhlednout.
Toto je vicemene prvni co jsem nasel a splnuje podminky.
Toto je vicemene prvni co jsem nasel a splnuje podminky.
- Mazlicekcz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
extrem píše:Mazlicekcz píše:Vse by do sebe melo snad pasovat http://www.czc.cz/72brnkb912hri9qk3dfemfmbva/seznam
Nejlevnejsi pocitac na minecraft
Tento seznam není nastavený jako veřejný.
Opravno

PC- Win 10 - 64bit, Intel Core i5-6400, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G, MSI B150 PC MATE, Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133, WD Blue EX - 1TB, Transcend SSD220S - 240GB, Evolveo K1, Zalman ZM700-LX 700W
Mobil - Huawei P10
Mobil - Huawei P10