Kroužek doporučuji, chodil jsem tam dva roky a pomohlo mi to neskutečně hodně. Měl jsem štěstí že jsem tam měl super učitele, takže když jsem si doma něco zapojil a nefungovalo to, tam mi to pomohl proměřit, najít chybu apod. Postavil jsem tam x všelijakých výrobků, od blikačů po regulovatelný zdroj. Ono už bohužel těch kroužků moc není, když jsem tam začal chodit před 4 lety, lidí tam bylo ještě pořád dost, ale zájem celkově klesá, mnoho mladých to už nebaví. Podívej se po okolí, třeba nějaký kroužek najdeš. Já sice dojížděl 11km, ale stálo to za to.
ARX-150-23/4 je v pohodě reprák, ale musíš k němu mít poměrně velkou ozvučnici, takže moc kompaktní bluetooth reprák to nebude

První nápad s moduly je celkem fajn že to máš z většiny hotové ale pájet se na tom moc nenaučíš. Bluetooth přijímač bych asi nestavěl, ale zesilovač by neměl být problém, pokud chceš zkusit tu stavebnici tak můžeš, ale bude ti to celkem topit a ždímat rychle baterii.
Kdyby jsi chtěl zkusit vlastní obvod podle schématu, což doporučuji, souhlasím s RedMasterem v použití perfboardu, (ani nevím jak je to správně česky ale někde jsem to viděl pod názvem univerzální plošný spoj) pokud teda nemáš možnost si udělat plošňák. Já na tom stavěl X obvodů, jednodušší jsou v pohodě.