LCD značky - VYŘEŠENO Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: LCD značky
Monitor moc komentovat nemůžu, protože LCD znám jen od vidění - značka je myslím v pohodě. AOC mám CRT a naprosto O.K. i když cca po 4 letech mi trochu kmitá pravá strana. Pokud jde o záruky, tak z doslechu vím, že jsou spolehliví. K analog tuneru, nevím, Karlos žije přece jen více na západ než já, my jsme tady v takový díře, že analog bych klidně bral s vědomím, že digitál koupím něco později - spíš v nedohlednu. Nepíšeš, kde bydlíš, podle toho vol analog anebo digitál.
dekuji za pomoc jdu do toho 22"Samsungu , monitor bych mel vybrany ted potrebuji jeste nejakou docela slusnou LCD televizi do 7000Kč(vím že za to se "slusna" televize koupit neda ale co),doporucte
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Se tím monitorem to bude všelijaké, v hlavičce mají kontrast 500:1, což je velmi málo v parametrech 1000:1,dobrý je vstup HDMI,ale hloupá je absence vestavného DVB-T.Raději nebrat.
Mám v ložnice LCD 66cm a má jas 550cd/m2 a kontrast 3000:1 a obraz mi přijde až přeostřelý.
Mám v ložnice LCD 66cm a má jas 550cd/m2 a kontrast 3000:1 a obraz mi přijde až přeostřelý.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Valder píše:dekuji za pomoc jdu do toho 22"Samsungu , monitor bych mel vybrany ted potrebuji jeste nejakou docela slusnou LCD televizi do 7000Kč(vím že za to se "slusna" televize koupit neda ale co),doporucte
Do 7 tis to s DVB-T bude těžko

Omlouvám se,chybička se vloudila,do 17000kč samozrejme 

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Slušné LCD s uhlopříčkou kolem 81cm tak spíše do 20tis. a opět bych hledal značky typu Samsung,LG,Panasonic,..
Vyhybej se značkám typu Wiewsonic,Technika,GoGen,...
Jinak jestli jsi vybral ten Samsung,co mám já,tak ten ti schvaluji a není pravda,že má 500:1,má 3000:1..a HDMI nemá,má jen DVI a VGA...já ho mám píchlej přes DVI a rozdíl oproti VGA nevidím..
EDIT: To LG jak je nade mnou také doporučuji..
Jinak jestli jsi vybral ten Samsung,co mám já,tak ten ti schvaluji a není pravda,že má 500:1,má 3000:1..a HDMI nemá,má jen DVI a VGA...já ho mám píchlej přes DVI a rozdíl oproti VGA nevidím..
EDIT: To LG jak je nade mnou také doporučuji..
Tomina píše:Slušné LCD s uhlopříčkou kolem 81cm tak spíše do 20tis. a opět bych hledal značky typu Samsung,LG,Panasonic,..
Přesně tak podle mě v tom při normalni práci ani rozdíl vidět nemůže být.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost
od postcd » 06 úno 2025 17:57 » v Vše ostatní (bezp) - 0
- 9437
-
od postcd