Tomina píše:Ludek44 píše:Pokud chceš pořádný výkon, šoupni tam ramky DDR3 s frekvencí 1333Mhz a good časováním, stačí bohatě 2GB, protože co jsem se dozvěděl od kamaráda,který má pořád problémy, tak prý záleží na frekvenci a časování, pokud to chceš mít rychlé, chceš-li to mít rychlé a výkonné, šoupni tam DDR3, DESKA stojí 3500,-Kč ASUS a Ram CORSAIR 2200,-Kč, co to je ?? Takhle to je levné za tyto cený, a jestli máš 4GB nebo 20GB Ramek, to je tě k ničemu, to je jen kapacita, kam OS ukládá dočasný soubory, které se po čase smažou, jde o časování a frekvenci, a na HRY ??? Bohatě stačí Nvidie Geforce 8600GT nebo GTS, do ATI a jiných nejdů, protože ty mě ve výkonu zradili... Jen pokud by jste někdo měli něco k té grafice, tak mám Nvidii Geforce 7600GT 1024Mb a spustím vše, i na plné detaily, takže vím o čem mluvím, a ke zdrojí, tak třeba tichého Fortrona za 1400,-Kč 500W
Tohle jsi snad nemyslel vážně ?? Plně souhlasím s Marfym..
OMG, to jste tak pitomý ?? JE TO PRAVDA, KDYBYCH TO TU NEMĚL, A NEHRAL NA VYSOKÝ DETAILY NA NEJVYŠŠÍM ROZLIŠENÍ, NEJNOVĚJŠÍ HRY, A NEJELO MI TAK TO NEŘÍKÁM, je to pravda !!!!!!! Jestli tomu nevěříte, tak jste asi hloupý je to prostě tak !!! Mam to a třeba LOST jsem rozjel na plný detaily s nejvyšším rozlišení a to bylo co říct, nebo NFS PS na plno taky bez problemu, ale ja to na plno nepotrebuji dycky to zkusim, a dam stredni a jsem spokojen !!! POKUD STALE TOMU NEVERITE, jako nadavat vam nebudu, to je blbost vim co říkam mam to tady, funguje, A ZDROJ SEŽENETE V POHODĚ TICHEJ, je vidět, že si ty kompy nestavíte, ja jsem si všechny postavil sám, potunil, nataktoval, a je to prostě tak, pokud vim, tak je hovadina ted kupovat DDR2, PROTOŽE už jsou dosti zastaralé, takže bych to musel odměnovat, nejlepší je tam dát ty nejlepší věci, je to prostě tak, i grafikou, i se zdrojem, i s RAM, víte, nejlepší je to vždy vše potunit, upravit a nataktovat malinko...... A pak jde vše...... NEVĚŘÍTE ?? VĚŘTE, je tomu tak