K čomu je vlastne RAM? Vyřešeno
Re: K čomu je vlastne RAM?
CPU-Z
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
načiel som niečo v CPU-Z tam dolu je Cas#Latency, len neviem ktoré. Pasovala by mi k tomu CL4?
http://img89.imageshack.us/my.php?image=beznzvunm5.jpg
ZAO ma predbehol

// Co je to za hloupý zvyk dávat odkazy do [code]? Vždyť se pak na ně nedá kliknout.
// Nejsme na warfóru, abychom odkazy museli kamuflovat, takže je odpříště už nechávej normálně klikací.
// Myloš
http://img89.imageshack.us/my.php?image=beznzvunm5.jpg
ZAO ma predbehol

// Co je to za hloupý zvyk dávat odkazy do [code]? Vždyť se pak na ně nedá kliknout.
// Nejsme na warfóru, abychom odkazy museli kamuflovat, takže je odpříště už nechávej normálně klikací.
// Myloš
Naposledy upravil(a) redvo dne 15 úno 2009 11:32, celkem upraveno 1 x.
Mimochodem proč jste zavrhli ten Everest – ten latenci, jak jsem psal, ukazuje taky.
Základní deska / SPD
Nahoře si vybereš jeden nebo druhý (třetí… zkrátka kolik modulů RAM máš) a ve spodním okně pod nadpisem Časování pamětí to je.
Základní deska / SPD
Nahoře si vybereš jeden nebo druhý (třetí… zkrátka kolik modulů RAM máš) a ve spodním okně pod nadpisem Časování pamětí to je.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
2Myloš mu to nenačte informace http://img134.imageshack.us/my.php?image=beznzvuwv5.jpg viz předchozí strana
jinak k problému tak tvý paměti by to měli zvládat podle cpu-z ale já bych je stejnak dal pryč protože se ti kůli nim podtaktujou ty nový
jinak k problému tak tvý paměti by to měli zvládat podle cpu-z ale já bych je stejnak dal pryč protože se ti kůli nim podtaktujou ty nový
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
JJ už som si to rozmyslel, starú vyberiem a dám tam tú novú. Ale tú starú uschovám keby sa náhodou tá nová pokazila a bolo by ju treba reklamovať tak aby som niečo tam mohol zatiaľ dať. Mohlo by sa to potom zase vymeniť naspäť keby sa tej novej niečo stalo? 
A tie odkazy teda budem dávať normálne, len taký blbý nezvyk.

A tie odkazy teda budem dávať normálne, len taký blbý nezvyk.

jo
Re: K čomu je vlastne RAM? Vyřešeno
OK, toť všetko. Ďakujem.