PC na balkoně?
Re: PC na balkoně?
A co ho třeba dát do trouby?
Ne, fakt, stačí málo a máš po PC... Je to věc, která patří do bytu.

Stene: to bude celkem problem... nejspise se jedna o vetrak na cpu, ale jedna se o Dell optiplex gx280 .... desktop... má to takový ten větrák do L :-/ asi by nebylo moc dobrého vyměnit za klasický co má větráček nahoře a nevýfuk ven z case... - řezat se mi case nechce...
Owner:
á pán je fansmejkr 
Owner:

No stress, have fun.
- Teedok
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdybych měl starý PC určitě bych zkusil něco jako ho dát do mrazáku a na balkon..nějak ho zafáčovat-udělat trubky k větráčkům a hotovo...třeba...mohl by tam být pouze Case a monitor vevnitř, rád ych si s takovýmito věcmi hrál a zkoušel, ale nemám ani prostředky ani tolik času...
Freerapid 4ever
V zimě to může být zajímavé (za sklem), v létě špatné ... já ho mám celoročně na půdičce, kde Prescott velmi dobře suší prádlo. Chce to častěji zbavovat prachu, jinak ale nádhera, žádna sauna v pokoji a absolutní ticho. Kdo neslyšel, neuvěří (příčka 10 cm, průduch pro kabely ucpán 2x papírovým kusem).
- Teedok
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X: Pravda že nové větráčky mi PC hodně odhlučnili ale špatná udržba způsobila že zase řvou jak hovada...ještě že mám PC v obýváku...nemusim to poslouchat v pokoji:)
Freerapid 4ever
Kolik tam máš místa na výšku než ti začne zavázet bočnice? (v tvém případě spíš poklop...
)

Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stačí akorát dát do pc pasivy a před case dát tento větrák. Jen se podívej, jaké je to úžasné chlazení. Tento obrázek sem dával kdysi na fórum Karlos, nemýlím-li se.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Unholy: max 70mm
Owner:
...pěkné...-.-, ale kdyby jsi mluvil k věci... - bez urážky, pomohlo by mi to víc...
Owner:

No stress, have fun.
Výborný nápad
Fandím Ti, já jsem zas koketoval s myšlenkou, že když mám komponenty zapojené po stole, neboť jsem neustále něco předělával a přestavoval a zapojoval a skoušel, tak si udělám na počítač nějakou poličku úplně bez bedny, ale po přestěhování z domku do paneláku a po narození deseti dětí už na PC nejsem takový fanda. Nyní mi slouží balkon jako účinný chladič na přehřátý noťas (ale ještě před tím ho vždycky pořádně zbiju) Hodně štěstí

Fandím Ti, já jsem zas koketoval s myšlenkou, že když mám komponenty zapojené po stole, neboť jsem neustále něco předělával a přestavoval a zapojoval a skoušel, tak si udělám na počítač nějakou poličku úplně bez bedny, ale po přestěhování z domku do paneláku a po narození deseti dětí už na PC nejsem takový fanda. Nyní mi slouží balkon jako účinný chladič na přehřátý noťas (ale ještě před tím ho vždycky pořádně zbiju) Hodně štěstí
Život je plný kompromisů, které spočívají v tom správně se rozhodnout, na co se vysrat...
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
určitě bych vnitřek pc, žebrování chladičů a prostě vše řádně vyfoukal stlačeným vzduchem. nevím jak tvůj ventilátor vypadá, ale pokud je to klasický ventilátor přidělaný na nějakém pasiv. chladiči, určitě půjde vyměnit za jiný. jen ho demontuj a změř si rozměry a kup nový. na utišení pc fungují docela dobře tlumící materiály. sám mám v pc na bočnicích a vlastně skoro všude tlumič od akasy..
Naposledy upravil(a) pikaso.andreas dne 13 led 2010 20:52, celkem upraveno 1 x.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opravdu, chlazení pc na balkoně není řešení.
Jediným řešením je dokoupení pasivů a slušných nízkootáčkových větráků.
Jediným řešením je dokoupení pasivů a slušných nízkootáčkových větráků.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog