Může display prasknout sám od sebe?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Může display prasknout sám od sebe?
Koukám, že nejsem jediný komu se něco nepovedlo. Prostě každá sranda něco stojí. Doufej, že se podaří něco sehnat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pravda, někdy stojí trochu víc.
Kdybych teda koupil jeden z těhlech displayů tak by mi to šlo? Jestli by třeba nevadilo že bych tam dal matnej, přitom tam byl lesklej, jestli tam není nějaký sériový číslo který když se změní tak s tím notebook odmítně pracovat atd..
Normálně bych se na to neptal ale o baterce jsem si taky myslel že je to jen zdroj napájení pro notebook a ono je to taky nějaký zařízení který to musí rozpoznat, jinak to nejede.
Potom by mě zajímalo jestli to jsou teda originály? Že v Mironetu je mají za 4,7k což je dost velkej rozdíl.
Pak ještě jestli záleží na tom přesným typovým označení když maj na Mironetu několik displayů a každej pro jinej typ, přitom je to všechno 5742Z.
Jo a ještě jeden blbej dotaz, je normální že se ta prasklina roztahuje? Včera to byla jenom čára přes monitor, teď dva centimerty kolem toho je něco asi vyteklý? A tam kde je to prasklý na kraji se ta prasklina taky nějak zvětšuje, včera nic, dneska 4cm velká pavučina
Kdybych teda koupil jeden z těhlech displayů tak by mi to šlo? Jestli by třeba nevadilo že bych tam dal matnej, přitom tam byl lesklej, jestli tam není nějaký sériový číslo který když se změní tak s tím notebook odmítně pracovat atd..
Normálně bych se na to neptal ale o baterce jsem si taky myslel že je to jen zdroj napájení pro notebook a ono je to taky nějaký zařízení který to musí rozpoznat, jinak to nejede.
Potom by mě zajímalo jestli to jsou teda originály? Že v Mironetu je mají za 4,7k což je dost velkej rozdíl.
Pak ještě jestli záleží na tom přesným typovým označení když maj na Mironetu několik displayů a každej pro jinej typ, přitom je to všechno 5742Z.
Jo a ještě jeden blbej dotaz, je normální že se ta prasklina roztahuje? Včera to byla jenom čára přes monitor, teď dva centimerty kolem toho je něco asi vyteklý? A tam kde je to prasklý na kraji se ta prasklina taky nějak zvětšuje, včera nic, dneska 4cm velká pavučina

Just Fucking Google It!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jenom pokud jde o těch 800kč ,kde je to napsáno?Jako ,že když Ti neuznají reklamaci?Jestli to mají někde v Reklamačním řádu,tak to je čistě jejich věc,ale tebe se to netýká.Reklamace se řídí českým zákoníkem a ten je nadřazen nějakýn firemním blbostem.Maximálně můžou chtít zaplatit dopravu zpět k Tobě,ale to stejně jen v případě kldyž to posíláš poštou.Pokud reklamuješ v kamenné prodejně tak nic takového neexistuje.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš chuť, tak si něco o tom display přečti - http://cs.wikipedia.org/wiki/Displej_z_ ... stal%C5%AF
Edit: A tady je zajimavá nabídka, možná pomůže -
http://lacnydisplay.sk/?gclid=CJX7jPK4s ... zQodAh2Ngg
Edit: A tady je zajimavá nabídka, možná pomůže -
http://lacnydisplay.sk/?gclid=CJX7jPK4s ... zQodAh2Ngg
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
liborek: Píšou to na stránkách Aceru že si naúčtujou diagnostiku a poštovný, mohl bych to sice osobně dát reklamovat tam kde jsem to koupil (v prodejně Vodafonu) protože žádnou Acer pobočku poblíž nemám ale tam by to bylo na sto let, navíc věřim tomu že oni by si taky něco naúčtovaly. Hold nechci vyhodit peníze za to že to jen zkusim když šance že mi to projde je minimální.
Ještě mě napadlo že bych tam zavolal že mi to prasklo při otevírání a jestli se na to ta záruka vztahuje, to by nějak šlo?
Pic: Ta nabídka se mi nějak nezdá, spíš mi to přijde něco jako ty blbosti že jsem miliontým návštěvníkem apod, jinak by hned nechtěli email, tel čislo a jiný informace.
Ještě mě napadlo že bych tam zavolal že mi to prasklo při otevírání a jestli se na to ta záruka vztahuje, to by nějak šlo?
Pic: Ta nabídka se mi nějak nezdá, spíš mi to přijde něco jako ty blbosti že jsem miliontým návštěvníkem apod, jinak by hned nechtěli email, tel čislo a jiný informace.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Když jim to pošleš že máš prasklý displej pak diagnostiku si může počítat jenom debil.
Nojo ale oni by si určitě něco vymysleli třeba jestli ty tekutý krystaly nevytekly do jinejch komponentů tak to museli zkontrolovat..
Oni si asi všichni co dělaj takovýhle zaměstnání myslej že jsou jediný na světě co tomu rozuměj, když sem se ptal na výměnu toho displaye tak na mě taky vylítly s tím že sám bych si to nezvládnul vyměnit, že se to musí celý rozebrat a to jde kvůli těm pantům hrozně blbě takže se to musí asi strojově protože kdyby to dělal člověk rukama tak by se to zničilo, popraskalo a jiný kokotiny. Kouknul jsem na youtube, oddělat 2 šroubky z toho rámečku kolem displaye, sundat rámeček, uvolnit display šesti šroubkama, odpojit kabel a display je venku. Takže kde je jaký rozebírání pantů?
Oni si asi všichni co dělaj takovýhle zaměstnání myslej že jsou jediný na světě co tomu rozuměj, když sem se ptal na výměnu toho displaye tak na mě taky vylítly s tím že sám bych si to nezvládnul vyměnit, že se to musí celý rozebrat a to jde kvůli těm pantům hrozně blbě takže se to musí asi strojově protože kdyby to dělal člověk rukama tak by se to zničilo, popraskalo a jiný kokotiny. Kouknul jsem na youtube, oddělat 2 šroubky z toho rámečku kolem displaye, sundat rámeček, uvolnit display šesti šroubkama, odpojit kabel a display je venku. Takže kde je jaký rozebírání pantů?
Just Fucking Google It!
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych to vyreklamovat zkusil, když řekneš že se ti to stalo když si otevíral display, a že okolní rám se prohnul a už to bylo křuply. Možná kdyby si navnadil na vadu plastů, tak by to možná šlo. No, každopádně bych to zkusil, jak se říká: Líná huba, holý neštěstí. 

Jo ale nechci riskovat že mi to nevezmou a budou něco chtít páč nejsou prachy, taky bych to musel nějak vysvětlit tátoj protože by to reklamoval on. Právě proto mě napadlo tam zavolat s tím že mi to prasklo když jsem to otevíral a jestli se na to záruka vztahuje což asi udělám.
Jak se říká: Líná huba, holý neštěstí. - To jsem nikdy neslyšel.
Jak se říká: Líná huba, holý neštěstí. - To jsem nikdy neslyšel.
Just Fucking Google It!
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je docela dobrej nápad, a s tim příslovím, hledal jsem nějaký vhodný, a strýček google vyplivl toto 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4118
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 09:11
-
- 4
- 3311
-
od petr22
02 zář 2024 07:46
-
-
Porovnaní sestavy + kde muže být problém? Příloha(y)
od Ribendik » 12 pro 2024 11:04 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 871
-
od Zivan
12 pro 2024 12:26
-