Výběr sluchátek-Koupě
Re: Výběr sluchátek-Koupě
Mně se hlavně líbí ten design, je to čistě neobdobné a proto taky hledám něco tomu podobné a nehodlám si kupovat padělky, kvůli tomu, že kdybych chtěl přímo je tak podpořím tvůrce, ale nad 5 tisíc je to podle mě zbytečnost. Snad se teda něco najde. Prozatím moc díky.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem 2* CX-300 II a teď jsem před měsícem koupil jays t-jays two. Rozdíl tam opět je, některé pasáže si vychutnávám jinak, pestřeji. Narazil jsem ale na dva problémy. První je, že neposlouchám jen jeden žánr. V korekcích bych např. u rocku malilinko vyzdvihl basy, kopák, ale u elektra mi zas při tom nastavení málem exploduje hlava... A za druhé už jsou vážně citlivé na výstup. Tzn. pokud nemáš dobrou sbírku alespoň 320kbps MP3 (nemyslím tím 128, které někdo na 320 jen převedl zvýšením toku), lépe nějakého lossless, moc si je stejně neužiješ.
Proto bych šel do těch CX300. Hrajou líp jak obyčejná sluchátka, zároveň ale ještě přehrajou vše obstojně. Resp. špatnou písničku nepřehrajou tak věrně, abys slyšel jak je špatná
Proto bych šel do těch CX300. Hrajou líp jak obyčejná sluchátka, zároveň ale ještě přehrajou vše obstojně. Resp. špatnou písničku nepřehrajou tak věrně, abys slyšel jak je špatná

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Takže kvalitnější jsou teda ty CX300? Nějak moc sem nepochopil, která vlastnosti přířazuješ kterým. Jinak ty T-jays two, jsou lepší? Nebo které uspějí u 320kbs+ kvality u žánrů jako je: Rock, Disco a různá taneční hudba jako LMFAO a Techno?
Je to pravda? Ty druhé jsou levnější.
By Mike007Já mám například špunty - Sennheisery CX300-II. Hrajou úplně stejně kvalitně jako Koss Porta
Je to pravda? Ty druhé jsou levnější.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zvukove lepsi jsou ty jays, uz jsou ale dost nachylne na kvalitu vstupu. To u sennu nemusis tak resit. Ty to prehrajou dobre, nevytahnou tolik ty chyby
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jedny s nejlepších sluchátek jsou Koos Porta Pro. Stále se používají jako referenční sluchátka cenově jsou z hruba od 800 kč.
Co si myslíte o tomhle? :
http://www.mall.cz/prenosna-sluchatka-p ... r-se-mj751
http://www.mall.cz/prenosna-sluchatka-p ... K#text-box
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Čer 2012 20:14) ---
Nevím zda- li se to může, ale chci abysi toho ostatní všimli. Tudíž UP.
http://www.mall.cz/prenosna-sluchatka-p ... r-se-mj751
http://www.mall.cz/prenosna-sluchatka-p ... K#text-box
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Čer 2012 20:14) ---
Nevím zda- li se to může, ale chci abysi toho ostatní všimli. Tudíž UP.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1390
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 06:48