Neexistující data na CD
Re: Neexistující data na CD
Ale to já vím, číst ještě umím, ale co bude, až se mu to CD jinde skutečně ukáže jako prázdné?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Chyba je nejspíš v tom že tazatel neumí identifikovat zdrojové médium. Pokud je CD prázdné, tak je prázdné!!!
Možná je to otevíráno ve deamonu a pak to vypadá jinak.
Možná je to otevíráno ve deamonu a pak to vypadá jinak.
V Total Commanderu se Ti objevuje CD-ROM jako X. To X jsi té mechanice přiřadil Ty a nebo tam máš po jiným písmenem ještě jinou? Běžně CD/DVD mechanika X nemá 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Ale to já vím, číst ještě umím, ale co bude, až se mu to CD jinde skutečně ukáže jako prázdné?
Tak se může pátrat po tom, kde soudruzi z NDR udělali chybu. Já osobně jsem přesvědčen, že hlavní chyba je někde mezi klávesnicí a židlí, což je ostatně 90% všech problémů s výpočetní technikou.
Souhlasím, že je chyba někde mezi klávesnicí a židlí, a nejen v tomto případě. Podle toho to také na fóru vypadá, protože možná 30-50% tazatelů se nepodaří vůbec "nakopnout" - míněno nastartovat, tak 20-30% se podaří a zbytek balancuje někde mezi a pak tady jsou ta deseti- a vícestránková vlánka. A zdá se mi, že tenhle tazatel by mohl jít "nakopnout" 

-
- Pohlaví:
To že je často, ne-li většinou chyba mezi klávesnicí a židlí je evidentní. Nicméně bych to procentuálně ani jinak nezlehčoval, protože právě proto tady toto fórum je.
Nikdo neví všechno a všichni se učíme!
Nikdo neví všechno a všichni se učíme!

-
- Pohlaví:
Ještě by to X: mohl být síťový disk.. 
/ edit: a ještě by to taky mohl být namapovaný adresář. Vzpomínáte na příkaz subst v dosu?

/ edit: a ještě by to taky mohl být namapovaný adresář. Vzpomínáte na příkaz subst v dosu?
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 06 lis 2012 22:07, celkem upraveno 2 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se v Neru, jakou mechaniku máš nastavenou pro vypalování? Jeto ta ježmáš v PC?
Nastavení viz. obr.
Nastavení viz. obr.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
ITCrowd: Na tom neni nic k smichu, ja mam treba mechaniky L: (LiteOn) a T: (Teac)...
A medium jde zkontrolovat i pouhym okem ze spodni strany.
A medium jde zkontrolovat i pouhym okem ze spodni strany.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nechtělo se mě už sem reagovat, protože když vidím jak si tady na úkor žadatelů o radu dělá někdo bezdůvodně srandu, tak jde člověk hledat radu ke konkurenci. Navíc tady sám dělá z vlákna o pár příspěvcích několikastránkové monstrum, opravdu to tady dobře vedete (hlavně moderátoři). Myslel jsem že se zde vyjadřuje jen k věci.
Naposledy k těm diskům, ano jinde jedou ty CD normálně (čili jsou prázdná). Mám na stole kotouč s novými CD, takže je nesmysl aby na 50 nových CD něco bylo, což dá rozum že. Opět pokud je hodím do svého PC a mechaniky, tak se zase objeví nechtěná data.
Ano světe div se, umím si sám (nejen) rozdělit partition. C: systém, D: první interní disk, E: druhý interní disk, H: externí disk, X: mechanika
Naposledy k těm diskům, ano jinde jedou ty CD normálně (čili jsou prázdná). Mám na stole kotouč s novými CD, takže je nesmysl aby na 50 nových CD něco bylo, což dá rozum že. Opět pokud je hodím do svého PC a mechaniky, tak se zase objeví nechtěná data.
Ano světe div se, umím si sám (nejen) rozdělit partition. C: systém, D: první interní disk, E: druhý interní disk, H: externí disk, X: mechanika
Naposledy upravil(a) DarkWerewolf dne 06 lis 2012 23:06, celkem upraveno 1 x.
ZD: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 (rev.1.0) CPU: Intel Core i5-2320 3GHz BOX Chladič: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 500W OEM OP:Kingston HyperX Blu 8GB 1333MHz GK: Sapphire ATI Radeon HD 4870 Vapor-X 1GB DDR5 11133-16-20R HDD: WD Caviar Black 3.5" 640GB + externí WD 320GB
Odinstalováním virtualizačního softu pro mechaniky (například Daemon Tools) se ještě neodstraní virtuální mechaniky. Ty je nutné odstranit nejdříve z toho softu. Tedy nejdříve znovu nainstalovat a v nastavení zakázat, pak restartovat ... může mít v takové virtuální mechanice "vsunut" (namapován) obraz disku ...
Doufam ze te spravne chapu...Jak jsis mazal mechaniku v deamonu,nesmazl jsi tu opravdovou?Nebo nemaj 2 mechaniky stajma pismenka?Nic vic me nenapada...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2835
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 22:05