Co jsme si koupili ... Vyřešeno
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co jsme si koupili ...
Nebo to jednoduše hoď do přílohy, kdo bude chtít tak si obrázek přiblíží :)
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já být deska, tak mi asi vadí, že na mě visí kilo železa.
Moje U12P chladí i5 4570S na 3.6GHz pod 55 stupňů. Taky velká spokojenost. Tyhle chladiče jsou prostě dokonalé.

Moje U12P chladí i5 4570S na 3.6GHz pod 55 stupňů. Taky velká spokojenost. Tyhle chladiče jsou prostě dokonalé.
Denis V. píše:Klávesnice super, dobře se na ni píše, touchpad by sice mohl být trošku rychlejší ale co nadělám, za ty peníze super. Hlavně propojení s tv atp.► Zobrazit spoiler
a potom Rasberry Pi :)► Zobrazit spoiler
PS: sorry nevím jak dát menší obrázek
Ten Raspberry Pi máš s 256MB RAM bez LAN nebo 512MB RAM s LANkou?
512 s LANkou :)
Odesláno z mého GT-I9070
Odesláno z mého GT-I9070
Clorky píše:Já být deska, tak mi asi vadí, že na mě visí kilo železa.![]()
OT:
Trha me srdce, když vidim jak se mi ohýbá grafika :( Jak to vyresit netušim.
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak podepřít :) 

Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
Me taky napadlo ale mám dole ventilátor čili podepření nejakou vzperou asi nepůjde.
Už neodepisuj at nespamujem téma.
Už neodepisuj at nespamujem téma.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jelikož mi včera začalo něco docela hlasitě cvakat ve zdroji, jakoby se pořád něco spínalo, tak sem neváhal a letěl koupit novej, než mi to něco odpálí
Nejdřív sem teda panikařil, že to je nějakej disk, ale při pečlivém poslouchání to vycházelo ze zdroje.
Be Quiet! Pure Power L8 500W
Chtěl sem původně Seasonic, ale nějak zrovna neměli nic skladem za rozumnou cenu nikde, tak sem vzal tento. Na modulární sem se taky vykašlal, většinou mám všechny větve obsazené a kvůli tomu abych případně odpojil jednu, dvě větve mi to přišlo zbytečný. Snad bude sloužit dobře jako ten Seasonic, vydržel 3 roky. Jinak překvapilo mě balení, protože sem zvyklej, že vždycky dostanu jenom samotnej zdroj. Pomalu ani neni zabalenej. Tady to bylo pěkně v krabici s napájecím kabelem, asi 5 stahovacích pásek a 5 šroubků. Prostě paráda.
Příští měsíc plánuju koupit ještě nějakou lepší skříň. Coolermaster nebo Zalman.

Be Quiet! Pure Power L8 500W
Chtěl sem původně Seasonic, ale nějak zrovna neměli nic skladem za rozumnou cenu nikde, tak sem vzal tento. Na modulární sem se taky vykašlal, většinou mám všechny větve obsazené a kvůli tomu abych případně odpojil jednu, dvě větve mi to přišlo zbytečný. Snad bude sloužit dobře jako ten Seasonic, vydržel 3 roky. Jinak překvapilo mě balení, protože sem zvyklej, že vždycky dostanu jenom samotnej zdroj. Pomalu ani neni zabalenej. Tady to bylo pěkně v krabici s napájecím kabelem, asi 5 stahovacích pásek a 5 šroubků. Prostě paráda.
Příští měsíc plánuju koupit ještě nějakou lepší skříň. Coolermaster nebo Zalman.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Pěkné,uprav si podpis
.

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No vidíš, na to bych zapomněl 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help