Nevím k čemu druhý procesor.
Já mám 8 jádro 3,7GhZ a nikdy ale opravdu nikdy jsem nevyužil více jak 4 jádra a to bylo pouze když jsem měl zapnutý battlefield 4 a CoD Ghosts na plné detaily.
Ale tak když na to někdo má, nenechá si poradit a pořád si jede svojí ......
ULN sestava již běží Vyřešeno
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ULN sestava již běží
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jak ty víš ktery kam ventilator fouká, jaké má otáčky a kdy se točí?
Kam co fouká poznáš hned podle mřížky... A jestli se ventilátor netočí, pak tam teda logicky ani být nemusí. Evidentně se ti nelíbí situace, že jsi do toho dal spoustu peněz, jsi spokojen, ale my ti to kritizujeme. Resp. říkáme fakt, že i za zlomkovou cenu lze sestavit sice "pouze" LN PC, ale rozdíl bude takový, že bude slyšet ne z 5cm, ale z 15...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
jak ty víš ktery kam ventilator fouká, jaké má otáčky a kdy se točí?
Kam který ventilátor fouká poznáš dle mřížky, otáčky se dají regulovat, ale je to jedno, pač závisí na směru foukání. A točit by se měly asi všechny, proč by tam jinak byly?

Nevyjadřoval bych se, ale tím, že si mi poslal upozorňující PM (za kterou díky), to pokládám za slušnost :)
Mám stejný názor jako většina zde, ale chápu proč sis to nechal "udělat" od něj
s cenou si ty souhlasil a to je přední, dál se o tom nemá cenu bavit.
Službu ti dodal přesně takovou jakou sis objednal, takže to je taky v pořádku.
Já ti jen přeji, aby ti to fungovalo co nejdéle a bez problémů a díky za slibované info po sestavení, sám jsem před týdnem vyhledával na tvém profilu, jestli si už náhodou info nepodal a já ho nepřehlédl
Shrnul bych to takto: To, že já bych si nekoupil zbytečně předraženou a pro mě nedůležitou věc, neznamená, že by sis jí nemohl koupit ty a mít z toho užitek :) (myšleno jen v dobrém)
Mám stejný názor jako většina zde, ale chápu proč sis to nechal "udělat" od něj

Já ti jen přeji, aby ti to fungovalo co nejdéle a bez problémů a díky za slibované info po sestavení, sám jsem před týdnem vyhledával na tvém profilu, jestli si už náhodou info nepodal a já ho nepřehlédl

Shrnul bych to takto: To, že já bych si nekoupil zbytečně předraženou a pro mě nedůležitou věc, neznamená, že by sis jí nemohl koupit ty a mít z toho užitek :) (myšleno jen v dobrém)
2 MadMax22: to podepíšu.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky píše: Evidentně se ti nelíbí situace, že jsi do toho dal spoustu peněz, jsi spokojen, ale my ti to kritizujeme. Resp. říkáme fakt, že i za zlomkovou cenu lze sestavit sice "pouze" LN PC, ale rozdíl bude takový, že bude slyšet ne z 5cm, ale z 15...
Moje slova. Kdyby si koupil Gelid Tranquillo, 3 větráky od Noctua a grafiku s Twin Frozr IV, tak má taky hodně tiché PC. Připlácí si za nadstandard, který je k ničemu.
V PC mám levné větráky s nízkými otáčkami. Nejhlasitějšími součástkami jsou staré pevné disky a jedna z 9800GT, která má poškozený chladič. Až mi přijde vyreklamovaná MSI R9 270X HAWK a nový disk, tak mám úplně tiché PC se slušným cable managementem.
Máš tam větráky, které nic nedělají. Spodní kazí proudění vzduchu (předpokládám, že před disky máš ještě jeden), horní větráky jsou zcela zbytečné. Mají za úkol odsávat teplý vzduch. Ale odkud, když tam máš tunel, který tvoří ty 3 větráky?
Ty horní větráky jsou ledatak dobrý na chytání prachu při vypnutém PC a zbytečná možnost nějakého hluku.
Navíc v mé Fractal, když sem osadil do horních pozic, tak mi case drnčela :/.
Navíc v mé Fractal, když sem osadil do horních pozic, tak mi case drnčela :/.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
jerabina píše:Nevím k čemu druhý procesor.
Já mám 8 jádro 3,7GhZ a nikdy ale opravdu nikdy jsem nevyužil více jak 4 jádra a to bylo pouze když jsem měl zapnutý battlefield 4 a CoD Ghosts na plné detaily.
Ale tak když na to někdo má, nenechá si poradit a pořád si jede svojí ......
Já nevím co tím dotyčný myslel,to není muj vymysl,ja vlastím pouze jeden procesor.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Led 2014 21:46) ---
MadMax22 píše:Nevyjadřoval bych se, ale tím, že si mi poslal upozorňující PM (za kterou díky), to pokládám za slušnost :)
Mám stejný názor jako většina zde, ale chápu proč sis to nechal "udělat" od nějs cenou si ty souhlasil a to je přední, dál se o tom nemá cenu bavit.
Děkuji ti,aspon nekdo s rozumným názorem,tu PM jsem ti napsal jak jsem ti slíbil.Pokud bys mel zajem,mam dost fotek upravene GK a cele bedny.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Led 2014 22:01) ---
Žbeky píše:jak ty víš ktery kam ventilator fouká, jaké má otáčky a kdy se točí?
Kam co fouká poznáš hned podle mřížky... A jestli se ventilátor netočí, pak tam teda logicky ani být nemusí. Evidentně se ti nelíbí situace, že jsi do toho dal spoustu peněz, jsi spokojen, ale my ti to kritizujeme. Resp. říkáme fakt, že i za zlomkovou cenu lze sestavit sice "pouze" LN PC, ale rozdíl bude takový, že bude slyšet ne z 5cm, ale z 15...
ŽBEKY JSI UPLNĚ MIMO...naopak ja jsem s cenou velmi spokojenej a z pc jeste více.To pc není slyset vubec,ani z peti centimetru,proste vubec.Pri velké zateži je sotva slyšitelné a vyborne se chladí.Proste tomu sam neveřím,ale je to tak.Jestli tady nekdo kritizuje,to je mi fakt uplne...víš kde.Ja jen splnil slib a poslal jsem odkaz na vykon a foto,o nic víc tu nešlo.A že se tady kouká jen a jen na peníze,to neni muj problem,pripadam si tady jak mezi sockama s prominutím,a to jsem clovek kterej ma pouze prumernej plat.To že se snažíte poradit jak udelat co nejvykonejsi pc za co nejmin,je chvalihodne a dobre,ale ne pro kazdeho,(treba ja).Vsadím se a verim,že jakkákoliv tady navrzena,nebo vami vlastnena sestava neni tak ticha(pri nataktovanem a velmi vykonnem pc) jako právě ta moje.Je rozhodující co kazdy z nas chce a je to kazdeho vec,stejne tak fin.limit takze nechapu,proc resíte porad jestli bylo neco zbytečne nebo ne.Chlazeni a jeho funkční správnost je precizní,bezchybná a velmi účinná a je mi jedno co si myslíte,klidne muzete zajet na kafco a presvedcit se,ja nejsem zadnej internetovej hrdina..tot asi vse,protoze se zrejme neshodnem v jistych vecech.Nic vam nikomu nemam za zle,to jen pro vysvetleni.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže říkáš, že tvůj stroj popírá zákony fyziky? Neumím si vysvětlit, jak by ty větráky jinak mohly fungovat, když každý ten vzduch fouká jinde při osazení všech osmi.
Klidně se vsázej jak chceš, kancl PC s pasivem na procesoru bude ještě tišší, než ta tvá ULN sestava
. Účinnější by to chlazení bylo, kdyby tam byla polovina větráků. Velice účinná ano, ale ne bezchybná a precizní.
Jinak se svými penězi si dělej co chceš. Dovolím si poznamenat, že nám sockám je to u prdele
.
Klidně se vsázej jak chceš, kancl PC s pasivem na procesoru bude ještě tišší, než ta tvá ULN sestava

Jinak se svými penězi si dělej co chceš. Dovolím si poznamenat, že nám sockám je to u prdele

Clorky nazývej si to jak chceš,nemíním se hádat.A ta tvoje poznamka ohledne kancelářskeho pc,ze by bylo tišší je fakt skvělá,to ti tleskám...(za nerealneho predpokladu,ze bys na tom pustil BF4 na ultra ve 3D fullHD) by bylo hlučné jak vlak než by se rozsypalo:-) to se ti opravdu povedlo.Nesrovnávej nesrovnatelné.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Koukam, ze i7 pretocena na 4 GHz jede jen na 3,5 GHz
. Kdyz se podivam na sestavy ostatnich uzivatelu, tak mi jako socky nepripadaji. Jestli se budes zajimat o PC a jejich sestavenim, tak dospejes k nazoru, ze jsi vyhodil penize z okna. Ted jsi akorat v euforii a opevujes i technologii, kterou ma kazdy procesor od roku 2005.
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2

- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
A pasivne chlazene PC se samozrejme nemuze rozhucet