Je rozdiel v PCI-e a SATA SSD !!
Ten procesor je E5 nech si poskladať akékolvek pc na CAD/grafiku máš tam dual E5 procesor su aj single ale je ich pomenej.
Ram su registered ECC na napätí 1.5/1866/1.9 !
Pozri sa na CZC a uvidis aké ram do dvoj procesorovych zostáv tam predávajú a za akú cenu.
Ta case je majstrovské dielo áno vyzerá podivne ale je to elegantne a hlavne samo o sebe to funguje ako chladenie koľko vodných chladeni a ventilátorov by trebalo do stolového pc ktorej nieje od apple a poda rovnaký výkon ?
Atd..atd proste je to kus masini a nieje pre deti ale pre ľudí co to potrebuju na prácu.
Nejlepší pc na světe nebo předražený kýč?
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejlepší pc na světe nebo předražený kýč?
akem píše:Taky jednou vyrostesa nikdy nerikej nikdy
Tohle uz jsem slysel od spousty kamaradu... a uz apple nechteji...
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
zkoušel jsem android, windows phone, dokonce jsem měl i symbian.. iOS mi přijde zatím nejlepší

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Nejsem žádný fanboy Apple ale svůj iPhone bych nevyměnil za žádný Android ani kdyby byl zadarmo. Měl jsem S3 a.... je určitě skvělý mobil ale MOC velký nedosáhnul jsem pohodnlně na notifikační lištu. A hlavně ty seky, restarty a načítání. Tohle se mi ani u mojeho iPadu/iPhonu nestalo. Pc od apple pro mě nemá smysl. Na hry je to k ničemu ale až půjdu na výšku tak přemýšlím o macbooku. Plynulost a sladěnost komponent jde opravdu poznat. Chci prostě přístroj který zapnu a funguje bez jakýchkoli problému až do vypnutí. Bez nastavování tolika kravin. A hlavně nechci jídelní talíř jako je HTC ONE, S3/S4, Note a spol. iPhone mi 101% vyhovuje.
A k popelnici. Je to skvostný kus HW a ta cena je pouze lehce nadnesená. Když zvážíš výkon, design, plynulostm SW, služby, servis tak je to docela vpohodě.
Poslední věc: TO JENOM TADY V ČR JE TOLIK HATERŮ APPLE. Když jsem byl v NY, londýně, Bruselu, Madridu, (chybí mi Paříš) tak tam je to přesně naopak
nikdo nechce Android ani Samsung. Jejich prodej je tam v u těch šikmookuch v asii, japonsku, a jižní amerika. Apple má svoje kouzlo ale musíte si to uvědomit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2014 12:10) ---
Tím jsem nechtěl říct že je Samsung nebo HTC špatný! pouze mi přijde že má moc velké telefony. za chvilku budeme chodit s 10" telefonem u ucha. Má to být mobilní.... A hlavně apple store -_- každý vývojář nejdříve vyvýjí na iOs a až potom na nějaký android protože tam si to každý stýhne a appstore je cely zasran* kravinama pro děti.
A k popelnici. Je to skvostný kus HW a ta cena je pouze lehce nadnesená. Když zvážíš výkon, design, plynulostm SW, služby, servis tak je to docela vpohodě.
Poslední věc: TO JENOM TADY V ČR JE TOLIK HATERŮ APPLE. Když jsem byl v NY, londýně, Bruselu, Madridu, (chybí mi Paříš) tak tam je to přesně naopak

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2014 12:10) ---
Tím jsem nechtěl říct že je Samsung nebo HTC špatný! pouze mi přijde že má moc velké telefony. za chvilku budeme chodit s 10" telefonem u ucha. Má to být mobilní.... A hlavně apple store -_- každý vývojář nejdříve vyvýjí na iOs a až potom na nějaký android protože tam si to každý stýhne a appstore je cely zasran* kravinama pro děti.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
OT/ Jen Te opravim, ja nemusim vubec nic... Jen umrit... Kazdemu podle jeho gusta. Nikomu nic nevnucuju, tak jako to ted delas Ty a to o necem svedci...
koncim s /OT

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
přesně tak 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

akem ? To bylo na mě ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Zajímava diskuze, každý má rád něco jiného, mě se zalíbil android a přesněji HTC a Samsung
U pc mě ted úplně uchvátila možnost stále pc vylepšovat a z původních 6ti tisíc už davam do něj přes 20 litrů od ledna.
Líbí se mi jak si ho mužu sám stavět a kombinovat ruzne značky a vzhledy + podsvícení
Ještě před vánoci bych se zasmál kdyby mi někdo řekl, že se od sportu zaseknu u pc a dokonce budu každý den v teto poradne a sám pomáhat lidem a zároveň se dále učit :)
U pc mě ted úplně uchvátila možnost stále pc vylepšovat a z původních 6ti tisíc už davam do něj přes 20 litrů od ledna.
Líbí se mi jak si ho mužu sám stavět a kombinovat ruzne značky a vzhledy + podsvícení
Ještě před vánoci bych se zasmál kdyby mi někdo řekl, že se od sportu zaseknu u pc a dokonce budu každý den v teto poradne a sám pomáhat lidem a zároveň se dále učit :)
Můj pc -
Op. systém - Windows 8.1 (64bit)
Základní deska - MSI B85-G43 Gaming
Procesor - Intel Core i5 4440 3.30GHz
Graf. karta - MSI R9 290 Gaming 4G - 4Gb
HDD - Seagate Barracuda 1Tb
SSD - Samsung 840 Evo 120Gb Basic
Seasonic M12II 620W
Kingston HyperX 8Gb 1600MHz
Op. systém - Windows 8.1 (64bit)
Základní deska - MSI B85-G43 Gaming
Procesor - Intel Core i5 4440 3.30GHz
Graf. karta - MSI R9 290 Gaming 4G - 4Gb
HDD - Seagate Barracuda 1Tb
SSD - Samsung 840 Evo 120Gb Basic
Seasonic M12II 620W
Kingston HyperX 8Gb 1600MHz
HelloMyFriends píše:Je i verze za 250 000 jen jestli jsi to nepochopil z článkuMuj názor: je to luxusní, ale za 250000 to si koupím pomálu barák k tomu PC za 30k a jedu všechno na max a ještě mám kde bydlet
D
Ukaž mi kde prodávaj baráky za 220tis. a zítra se stěhuju.
A jestli je pro tebe nejdůležitější že ti "všechno pojede na max", tak to máš opravdu smutnej život.
Just Fucking Google It!
Sám mám macbook a k tomu HTC ONE, ale uvidím jaký pude ip 6 a kdyžtak změním.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
macbook je top
hlavně pro studenty

Moje řeč. Přesněji pro studenty kteří nehrají hry.
Osobně nemám nic proti Applu, dostal jsem se k nim pouze ve škole, kde na nich převážně děláme v programech od Adobe (Photoshop,InDesign,Illustrator) a musím říct, že práce na něm je o dost svižnější, než na PC, které máme v jiných učebnách. Z pozice studenta si člověk moc dovolit nemůže, takže jsem nikdy iPhone nebo iPad neměl, ale za to mám HTC, s kterým jsem spokojen (i když tedy, v létně bych ho rád vyměnil
).
Jak už tu padlo, je to čistě osobní - co jak komu padne
Jestli se někdy v budoucnu budu živit grafikou, určitě si domů ale nějaké to nakousnuté jablko pořídím 

Jak už tu padlo, je to čistě osobní - co jak komu padne

CPU: AMD Ryzen 5 3600 | RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 16GB (2x8GB) DDR4 3000 | GPU: XFX Radeon RX 5700 DD Ultra, 8GB GDDR6 | SSD: Transcend MTE220S, M.2 - 1TB | CASE: Fractal Design Define S
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1856
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6230
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-