Přesně tak komu není rady tomu není pomoci ...
Když někdo chce nakupovat sluchátka podle "cool" ( mě přijdou teda absolutně hnusné )vzhledu, tak prosím ... Za tuhle cenu získá 1/2 kvalitu, ale o kvalitu mu očividně nejde.
Výběr sluchátek do 2500
Re: Výběr sluchátek do 2500
Hlavně,že před kámošema bude machr
.Mám sám zmíněné ath-t500 a hrají mnohem lépe než Razer Kraken Pro (osobní zkušenost).

- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
on chtěl 7.1 zvuk, chtěl sluchátka s mikrofonem a podle tohoto si vybral dobře.. vaše rady jsou samozřejmě dobré, ale jak vidíte tak je ignoruje a chce pořád to, na co se ptal na začátku !
http://www.czc.cz/gamdias-hephaestus/150961/produkt můžeš klidně vzít
PS... kdo z Vás má osobní skušenosti s gamdias? Kdo má nějaký produkt od nich? Nikdo !
tazatel si vybral a tím to končí... a tyto sluchátka ROZHODNĚ NEJSOU O COOL DESIGNU ! a když někdo, kdo měl na hlavě přes 40 sluchátek a to už od 600 Kč po několik tisíc, ať už headsetů nebo poslechových a řekl, že ZVUK NA TĚCHTO JE NAPROSTO V POŘÁDKU A ZA DANOU CENU JE OHROMEN, tak na tom asi něco bude... tak přestaňte rýpat... a jak jsem napsal... tazatel chce toto, tak mu přestaňte nutit něco, o co evidentně NEMÁ ZÁJEM !
http://www.czc.cz/gamdias-hephaestus/150961/produkt můžeš klidně vzít

PS... kdo z Vás má osobní skušenosti s gamdias? Kdo má nějaký produkt od nich? Nikdo !
tazatel si vybral a tím to končí... a tyto sluchátka ROZHODNĚ NEJSOU O COOL DESIGNU ! a když někdo, kdo měl na hlavě přes 40 sluchátek a to už od 600 Kč po několik tisíc, ať už headsetů nebo poslechových a řekl, že ZVUK NA TĚCHTO JE NAPROSTO V POŘÁDKU A ZA DANOU CENU JE OHROMEN, tak na tom asi něco bude... tak přestaňte rýpat... a jak jsem napsal... tazatel chce toto, tak mu přestaňte nutit něco, o co evidentně NEMÁ ZÁJEM !
Naposledy upravil(a) beather dne 24 črc 2014 14:53, celkem upraveno 2 x.
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

BTW ted mě trklo : GAMDIAS
To je výrobce odkud ? Jak si někdo tohle vůbec může proboha koupit ... Prvně jsem blbě koukal a myslel jsem, že to jsou geniusky, ale tahle šílenost ...
Nakupovat něco podobného, tak to je jako zajít někam na černej trh, kde mi nějaký pochybný a ušmudlaný obchodník nabídne flašku finské vodky, bez kolku a ještě za poloviční cenu. Do tohodle bych teda opravdu nešel :)
To je výrobce odkud ? Jak si někdo tohle vůbec může proboha koupit ... Prvně jsem blbě koukal a myslel jsem, že to jsou geniusky, ale tahle šílenost ...

Nakupovat něco podobného, tak to je jako zajít někam na černej trh, kde mi nějaký pochybný a ušmudlaný obchodník nabídne flašku finské vodky, bez kolku a ještě za poloviční cenu. Do tohodle bych teda opravdu nešel :)
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ondra91 - už chápu tvoji žlutou kartu... nikdy jsi je neměl, nesuď... akorát vytváříš OT
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Je to stejně na něm...
Mám žlutou kartu, protože jsem alergický na takové bezmozky jako si ty, co raděj lidem hovna .. a oni to pak kupují.
Bože, když něčemu nerozumím, tak se do toho neser** !! Což ty očividně děláš furt ... Běž radit lidem na avmanie a jiné forka
. A ten tvůj kamarád bude očividně stejnej trouba jako ty :)
Bože, když něčemu nerozumím, tak se do toho neser** !! Což ty očividně děláš furt ... Běž radit lidem na avmanie a jiné forka

- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
no zjevně si zasloužíš další a to ze dvou důvodů...
1) to, že nadáváš, tvoříš OT a chováš se neúnosně
2) nečteš, co tazatel požaduje... a bylo jasně stanoveno, že on chce sluchátka s mikrofonem a 7.1 zvuk...
Dobře, dali jste mu nabídku ale on ji IGNOROVAL = nemá zájem.. tak mu to pořád dokola necpu a snažím se mu poradit něco, co vyhovuje jeho požadavkům...
PS.. pokud máš problémy se k lidem chovat s úctou a normálně, tak zjevně nepatříš na veřejné DISKUZNÍ forum
+ lituji tazatele, protože pokud zde vidí takovéto hádky tak pochybuji, že se sem bude vracet pro další rady 
1) to, že nadáváš, tvoříš OT a chováš se neúnosně
2) nečteš, co tazatel požaduje... a bylo jasně stanoveno, že on chce sluchátka s mikrofonem a 7.1 zvuk...
Dobře, dali jste mu nabídku ale on ji IGNOROVAL = nemá zájem.. tak mu to pořád dokola necpu a snažím se mu poradit něco, co vyhovuje jeho požadavkům...
PS.. pokud máš problémy se k lidem chovat s úctou a normálně, tak zjevně nepatříš na veřejné DISKUZNÍ forum

1) Nadávám ? A komu ? Na tvoji osobu jsem napsal pouze, že jsi trouba a ohledně téhle kategorii nobrain ( neboli lama - bezmozek > nerozumíš dané problematice ).
2) Tazatel požaduje sluchátka na hry a běžné použití.
PS : S komunikací žádný problém nemám. To bych ani nemohl dělat práci, kterou aktuálně dělám.
Ale ano .. máš pravdu. Snažím se lidem dobře poradit a pak se k tomu přimotá trouba jako ty a ten člověk potom vůbec neví, která bje, takže se pravděpodobně bude rozhodovat dle rad člověka, který si vyloženě zakládá na tom, jakou má reputaci na forku a přitom radí lidem samé nesmysli .. :) A následně si pak dotyčný nekoupí kvalitní věc, ale šmejd z reklam.
Jde mi pouze o to, abych dobře poradil o nic jiného ... nemám jinak potřebu se zde na forku vyjadřovat ke každé blbosti !
Hádat se nechci ... jen by si mohl uznat, že ATH 500 je lepší volba a doporučuje to zde více lidí, tak pokud chceš opravdu dobře poradit, tak se přikloň k našemu názoru. Pokud si myslím, že mu radíme špatně, tak by se měl jít zeptat asi jinam ...
2) Tazatel požaduje sluchátka na hry a běžné použití.
PS : S komunikací žádný problém nemám. To bych ani nemohl dělat práci, kterou aktuálně dělám.
Ale ano .. máš pravdu. Snažím se lidem dobře poradit a pak se k tomu přimotá trouba jako ty a ten člověk potom vůbec neví, která bje, takže se pravděpodobně bude rozhodovat dle rad člověka, který si vyloženě zakládá na tom, jakou má reputaci na forku a přitom radí lidem samé nesmysli .. :) A následně si pak dotyčný nekoupí kvalitní věc, ale šmejd z reklam.
Jde mi pouze o to, abych dobře poradil o nic jiného ... nemám jinak potřebu se zde na forku vyjadřovat ke každé blbosti !
Hádat se nechci ... jen by si mohl uznat, že ATH 500 je lepší volba a doporučuje to zde více lidí, tak pokud chceš opravdu dobře poradit, tak se přikloň k našemu názoru. Pokud si myslím, že mu radíme špatně, tak by se měl jít zeptat asi jinam ...
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
víš co je nejhorší? že jsem to uznal už na začátku... a ty tvoje názvy proč člověka mě dost uráží... a nemyslím si, že bych tu někdy někomu poradil špatně.. ba naopak

Nehádejte se ok? beather mi doporučoval Gamdias Hephaestus i Razer Kraken 7.1 po kterých sem chtěl sáhnout, ale nakonec vezmu ty Gamdias a ondra91 chtěl jsem headset tak se nehádej s někým kdo umí radit správně narozdíl od tebe :)
Pro případné zájemce o kvalitní sluchátka info:Audio-technica ATH-T500 na Alze sleva 500 kč.
http://www.alza.cz/audio-technica-ath-t ... cz#recenze
Hned jsem objednal
Tak už je mám doma.Zvuk a zpracování je prvotřídní.Doporučuji.
http://www.alza.cz/audio-technica-ath-t ... cz#recenze
Hned jsem objednal

Tak už je mám doma.Zvuk a zpracování je prvotřídní.Doporučuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1394
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 06:48