Složení PC - pro amatéry (dokončeno) Vyřešeno
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem rozdělal PC,mám ho sice v záruce,ale nikde není nálepka,kde by se to mohlo přerušit,takže to nepůjde poznat..hodím sem pár fotek,příjde mi totiž,že je toho tam nějak moc,protože minulý PC bylo uvnitř očesanější...přesto ale uvnitř vidím spousty konektoru,kde jsou nějaký kabely,který mi nic neříkají.Poznal jsem kabely vedoucí od zdroje,ale pak je tam plno,o kterých nemám tušení...
PS: mám dotaz,je ta zákl. deska co mám v kompu dobrá?
PS: mám dotaz,je ta zákl. deska co mám v kompu dobrá?
Re: Složení PC - pro amatéry
Tomina: Máš naivní představu, že na hry stačí slabý počítač (šunka) a na kancelářskou práci a internet super výkonný počítač ... je to přesně naopak!
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale nee,to já přesně myslím a vím,že na hry je třeba výkonější sestava,ale já hry nehraju takže tohle neřeším,zvlášť když můj první PC bude hokus pokus.Jinak doporučuji časák ExtraPC,kde je super článek o skládání PC i s fotkama,jakoby takový malý story.Ted tak koukám,není to tu nějaký nový??

Re:
Tomina píše:PC je opravdu jen na hraní
Pak to bylo nejasně napsáno.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
On myslel na hraní jako že si snim bude asi hrat
takže myslel na hraní ne na hraní

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo já nemyslel na hraní jako na hry - počítačový hry,ale na hraní,jakože zkoumání a zdokonalovávání se v architektuře a technickým vybavení počítačů..tak 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám dotaz,chci do svého stolního PC,který je na fotkách výše,dokoupit RAMky,jediné co vím je to,že tam jsou 512MB,ale jak jsem zjistil,nemohu koupit ledajaké,ale jak poznám,které frekvence jsou nejlepší,či který slot mám zrovna já?Mám v plánu dokoupit další 512 abych mi to udělalo 1GB,což mi stačí..poraďte,případně hoďte link na některý..
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tvoje deska podporuje paměti DDR 400Mhz a nižší (333Mhz a 266Mhz).Takže dokup třeba tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43122
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro podrobné informace o tvém PC stáhni a nainstaluj Everest. Užitečná věc.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Marfy píše:Tvoje deska podporuje paměti DDR 400Mhz a nižší (333Mhz a 266Mhz).Takže dokup třeba tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43122
To jsi tak poznal?Téda..díky moc,nemyslíte,že DDR je zastaralé?Vzhledem k tomu,že PC mám ani né rok a stál téměř 15tis. Dnes už vím,že mě ale natáhli.Lepší je asi fakt,si to poskládat sám..
PS: Everest znám,mám ho na druhém PC,tam bych se to všechno nejspíš dozvěděl,že?Ty sloty,a frekvence atd..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3650
-
od Roys
Zobrazit poslední příspěvek
02 zář 2024 10:51