Ukažte co máte uvnitř svého PC Vyřešeno
Re: Ukažte co máte uvnitř svého PC
A ten zadni ventilator saje vzduch?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pidlo, jestli se chceš stát hw poradcem, tak bych nejprve zvážil, jestli je tohle doslova nutné postovat...Ukazat vnitřek svého pc, kde je jasně vidět tuna prachu je spíš ostuda 

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Tak takhle jsem se dlouho nezasmál
D Přes ty žebra snad ani nemůže proudit vzduch to se musí straště vařit .. A tak se lidi diví že jin box příde hlučný a je na prd a řve. Nepotřebudeš žádný vysavač ani kompresor stačí trochu šikovnosti, štěteček v tvém případě škrabka na omítku a prach nebudeš mít nikde..

s tou hromadou prachu bych se to bál i zapnout
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
Nevaří se jen jaksi ted nemám vyfoukavací pomůcky jinak se o něj starám. hned jak bude kompresor tak to bude v pohodě. a mám to pod stolem. Ten ventilátor je podle návodu takže snad jo ale vypadá to že ne.
Očista bude ve středu na 100procent, nebojte se a už mažu na šichtu mějte se.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť ještě nedávno jsme ti tu dlouho sestavovali PC (nezapomenutelné). Jak se ti tam mohlo dostat tolik prachu ?
Ten zadní fan má špatně, saje vzduch (spíše prach) dovnitř. Má sát vzduch (né prach) ven. Toto jsem neměl ani na 10 let starém, nikdy nečištěném pc, který jsem nedávno otvíral.
Styděl bych se to postovat.
Styděl bych se to postovat.
nejspíš doma neuklízí
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
pidlo píše:Nevaří se jen jaksi ted nemám vyfoukavací pomůcky jinak se o něj starám. hned jak bude kompresor tak to bude v pohodě. a mám to pod stolem. Ten ventilátor je podle návodu takže snad jo ale vypadá to že ne.
Paměti nemáš v dual channelu

pidlo píše:Já se taky pochlubím ale krapet vstřícnopsti mé první složené pc. a nemám teď k dispozci kompresor že bych to vyfoukal a vysavač je v opravně.
Ale tím bych to stejně nedělal. ,
nechtěl sem ještě nějakou dobu nic psát, ale tohle nejde!
!!! apage Satanas !!! Okamžitě otoč ten ventilátor, ať žene vzduch ven a ne bordel dovnitř a po vyčištění počítače si počádně vyluxuj pokoj... aspň 4x !!! Máš to nějaký 2 - 3 měsíce a je to vostrý jako břitva... vždyť to i dejcháš... možná rovnou vyhoď ten koberec.
A už zase mlčim.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Taky bych se za takový svinčík styděl... to nemají ani v ZD v Hošticích po 5 letech provozu :)
Já neměl po 5 měsících ve skříni téměř vůbec nic (Zalman Z9 plus). Teď co mám Fractalku, kterou bych přirovnal k trezoru, očekávám nějaké to smítečko nejdřív po roce :)
Jinak abych pořád netlachal, tak se chystám tento týden koupit a přidat GK, takže pak pošlu zase pár fotek :)
Neměl jsem v úmyslu nějak "machrovat", spíš mi jen hlava nebere jak se může během takové chvíle a v domácím prostředí udělat takový nános prachu.
Já neměl po 5 měsících ve skříni téměř vůbec nic (Zalman Z9 plus). Teď co mám Fractalku, kterou bych přirovnal k trezoru, očekávám nějaké to smítečko nejdřív po roce :)
Jinak abych pořád netlachal, tak se chystám tento týden koupit a přidat GK, takže pak pošlu zase pár fotek :)
Neměl jsem v úmyslu nějak "machrovat", spíš mi jen hlava nebere jak se může během takové chvíle a v domácím prostředí udělat takový nános prachu.
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
Můj měsíc starý miláček :) Ta 7870 XT ale dělá rachot jako prase 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2806