No... asi to tak dopadne.

Nicméně, ještě je ten zdroj v záruce, tak uvidíme.

Ty teploty slezly pěkně dolů. Nicméně bacha na to, kde máš na GPU čip. Pokud máš nějakou rozlehlejší/delší GPU a čip někde, kde ten ventilátor nezasahuje, tak ti to nepomůže.
Když jsem si před cca rokem zakoupil GTX 470, tak jsem ten černej větrák vyhodil. Vůbec mi u téhle graficky nepomohl... GPU dosahovala při maximálním výkonu něco kolem 125 stupňů celsia - smrtelná to teplota. Při 128 stupních se vypínala a hučela jako vysavač. (Samozřejmě jsem jí měl řádně přetaktovanou).
Takhle jsem s tou GPU nemohl dále pracovat a tak jsem si koupil výkonnější 120 mm ventilátor, přilepil jsem ho izolepou na "podlahu bedny" a teploty šly dolů ze 125 stupňů celsia, na 94 stupňů celsia.
Ovšem i takové teploty nebyly úplně OK. Tak jsem si koupil výkonný stolní ventilátor. Podepřel jsem ho knížkama, pustil jsem ho naplno a namířil jsem ho do otevřené bočnice mého počítače. Od té doby se teploty drží hezky na 75 stupních celsia.
!...Vyřešeno...!

Nějaké drahé vodníky si strčte někam.

Já si koupil větrák od číňana za 400 stovky a je to pomalu lepší, než ten Váš předražený vodník.

Pravda... je to trošku větší, krásou to také zrovna 2x neoplývá, ale
je to účinné.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.