Co jsme si koupili ... Vyřešeno
Re: Co jsme si koupili ...
Co se nachází v bedně, mohu-li se zeptat?
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Toto : http://www.czc.cz/agnegvtpu4gtkae798obdta6k6/seznam akorát tam je tam 2 TB disk a jiný chladič tento : http://www.czc.cz/gelid-solution-gx-7/100669/produkt . :) Ale jak se dívám tak ta grafika šla o 1000 Kč dolů já ji kupoval za víc... :/ 2 týdny a měl bych ji zhruba o 1000 Kč levnější. No co nadělám.
-
- Pohlaví:
Pekná zostavička a ku tej skrinke, dokúpil si si do ňej hore ventilátor? Je tam miesto na dva a defaultne jeden modro podsivetený.
Uvažujem, že si tam tiež dám ešte jeden fan, lebo takto to vyzerá dosť.... divne.
Uvažujem, že si tam tiež dám ešte jeden fan, lebo takto to vyzerá dosť.... divne.
Pekny, moc se mi libi ten zdroj. Gratuluju
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji. Nic jsem nedokupoval k bedně. Tak jak byla tak jsem ji dostal mám tam myslím jeden svíticí větrák.
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já si jdu zítra pro 6ks větráků Arctic Cooling F12, tak doufám, že budou tišší jak slavné Corsairy.
Jinak minulý týden jsem si koupil foťák Olympus XZ-10
Jinak minulý týden jsem si koupil foťák Olympus XZ-10
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
No, jestli chceš ticho, bral bych radši od SilentiumPC než ty F12.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Kluci mi tady poradili dát 6ks a nechat je běžet na 300ot/min. Přední a spodní IN a zadní a horní dát OUT
Dnes mi došel tento regulátor: http://chlazeni.heureka.cz/aerocool-f6xt/ , ani jsem nevěděl, jak ten pc může být tak tichý, když je všech 6 ventilátorů na minimum
.

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Pohlaví:
Ako si tam riešil zapojenie? Molex do toho regulátoru a fan 3-piny z neho ?
Inak Z11 Plus má miesta pre 5 ventilátorov, využívaš všetky?
Inak Z11 Plus má miesta pre 5 ventilátorov, využívaš všetky?
Ano využívám všechny, až na jeden dole u zdroje, který jede pořád na plný výkon. Regulátor má konektory molex pro zapojení ventilátoru: https://www.google.cz/search?q=f6xt&cli ... B851%3B900 , což je pro Zalmana Z11 jako dělané
, mám v case ještě 2x F12, které jsem musel řešit přes redukci.

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Pohlaví:
Keď si dobre pametám moju poslednú demontáž a montáž (čistenie) tak horný podsvietený ventilátor má 3pin, zadný molex a predný molex tiež.
Takže si menil ten horný ventilátor, ktorý má 3pin na molex alebo si kúpil redukciu?
Inak ja zdrovna uvažujem o tom, že do toho horného slotu dosadím ďalší modro podsvietený ventilátor, nepozná niekto najpodobnejší tomu, čo je tam defaultne?
Takže si menil ten horný ventilátor, ktorý má 3pin na molex alebo si kúpil redukciu?
Inak ja zdrovna uvažujem o tom, že do toho horného slotu dosadím ďalší modro podsvietený ventilátor, nepozná niekto najpodobnejší tomu, čo je tam defaultne?