Ahoj, právě mě napadlo, že bych mohl založit topic PC vašich snů. Jelikož nejsem v sestavování PC expert, ale už se zlepšuju, tak jsem splácal tohle Ani nevím, jestli by to mohlo fungovat, ale kdybych toto nějakým způsobém získal, tak by mě asi trefilo Ale vy určitě vymyslíte něco lepšího a rozumnějšího, tak to zkuste
Cože? :O 271 000? tak to by mě rovnou odvezli kdyby se tyhle komponenty oběvili u mě doma.. ale za takových peněz to nemá ani cenu i luxusní dělo se dá sestavit za 50K
Já už to vymyslel a ty to zatím můžeš najít, protože se nebudu opakovat (vlákno tvého předchůdce, protože nemáš originální nápad a tohle už tu bylo). Je to tak futuristické, že nevím, jestli se toho dožiješ. Ale ten 1 YB (YottaBytes) disk by se mi hodil už nyní, samozřejmě nemyslím současné, ale na bázi memristorů.
Naposledy upravil(a) X dne 22 úno 2013 21:45, celkem upraveno 1 x.
Cituji sebe, měnit to nemusím: "Nějaký s neurokoprocesorem, procesor aspoň s frekvencí 1 THz, harddisk 1 YB (Yotta Bytes = 1024*1024*1024*1024 TB), mechaniku HVD (Holographic Versatile Disc) 1 TB, monitor přes celou stěnu (minimálně 3x5 m), ale ještě lépe holomonitor ... by mi stačil zatím "
P.S.: Možná těch disků radši víc, ať se mi tam ty fotky vejdou ...
To už je minimálně třetí téma, bylo tu ještě jedno do kterýho jsem psal já. Docela mě dostává když každej složí sestavu do kterej nahází ty nejdražší komponenty, a označí to jako počítač svejch snů. Za pár let se s tím ale může jít zahrabat. Počítač snů by měl bejt takovej kterej nikdy nebude potřebovat upgrade, protože stále bude aktuální. Což je samozřejmě nemžný. Můj sen je ale život bez počítačů. Protože dnešní doba kdy je pro děti, a někdy i dospělé PC a facebook přednější než jejich rodina, stojí fakt za hovno.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.
Dobrý den mám takový problém. Problém je takový že když si zapnu počítač a pak se koukám na videa/hraju hry tak z ničeho nic se mi počítač restartuje ale potom celý den jede v poho.
Byl bych rád za každou radu.
Poslední příspěvek
Pokud máš osazené 2 kusy RAM, tak zkus každou samostatně. Jestli máš jednu, tak zapůjčit jinou.
obracím se na vás s problémem. Aktuálně řeším u své sestavy problém, kdy při puštění jakéhokoliv graficky náročnějšího programu - hry se počítač vypne a pustí znovu.
Primárně potřebuji nějaké nápady, jak celou situaci diagnostikovat,...