Zdravím, prosím Vás, má přítelkyně má na netbooku (acer eee) problém se zvukem. Zvuk, jako takový jí jede normálně, akorát neslyší určitou hladinu zvuku - hlasy nebo slyší, ale o hodně slaběji než jiné. Příklad, když se zapne písnička, hudba a vše je nahlas, ale zpěv strašně potichu, stejně tak zpravodaj na internetu, skype atd.
Díval jsem se na nastavení hlasitosti, jak ve windows tak v těch přidaných acer podpůrných pprogramech, nemá nic vypnuto ani ztlumeno a i přes to jsem i nechal co šlo automaticky nastavovat do původního stavu, nic co jsem zkoušel zatím nepomohlo a podobnou zkušenost nemám.....
Těžko říct zdali je to problém HW nebo SW, nejspíš SW, ale to je teď docela jedno (pro rýpaly organizace sekcí) :-)
Díky za radu.
Problém se zvukem
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se zvukem
Projevuje se to při poslechu na sluchátka a / nebo externí reproduktory?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Dela to i se sluchatkama....
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni zda nemá nastaven nějaký zvukový efekt, a zda jsou správně připojeny reproduktory a otestuj, zda je funkční stereo efekt, pokud používá stereo reproduktory. Případně zkus jiný hudební přehrávač.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No nejaky efekt nebo neco jsem hledal na windowsackem i acerovskem ekvalizeru a ovladaci hlasitosi, nic moc jsem nenasel.... reproduktory - notas. Stereo efekt otestuju jak? :-) prehravac je jedno, dela to tak uplne ve vsem, v prehravaci, na internetu, skype, vsude :-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, problém může být v ovladači. Při testování Windows Vista jsem měl stejný problém. Vše jsem vyřešil aktualizací ovladače.
No od doby co to koupila tam ma puvodni XP a nic moc nemenila. To spis ja jsem ji tam jednou za cas udelal vzdy poradky a odinstalovaval zbytecnosti a nastavoval vse tak aby ji to jelo co nejrychleji, protoze ty netbooky jsou line i na beznou praci
ona sama by asi nevedela nebo pochybuju ze by tam neco instalovala nebo nastavovala... Prave proto me zajima jestli je mozne, ze zaclo neco odchazet jakoze HW, to by se to muselo nekam zanest... Ja jsem se ji na to mrknul jen par minut nez jsem odjel do brna a je fakt ze ovladac jsem nezkousel, z vyse popsaneho duvodu, nenapadlo me ze by s nim neco menila, kdyz ji to celou dobu fungovalo normalne.... Ale zkontroluju to na konci tydne az se vratim.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2374
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9436
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 4
- 4423
-
od petr22