Externí disk
Externí disk
Dobrý den, mohu se poradit, koupil jsem si disk, zálohoval jsem na něj vše a přeinstaloval OS win 8. Nyní bych rád data z disku zas použil
Ale, při vložení disku do usb, dostanu info, že nejpr musím naformátovat disk, což bych upřímně nerad. Tak teď nějak nevím jak se dostat k všem svým datům :-/ Můžete mi někdo poradit PROSÍM.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Externí disk
Nejspíše má externí disk formát, který Win8 nerozezná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
...zkoušel jsem to i na dalším pc :-/ s jiným win, každopádně předtím ho poznal když jsem tam kopíroval data:-/
-
- Pohlaví:
Ten disk si měl zformátovat hned po připojení. Je velmi pravděpodobné, že budeš muset disk zformátovat a data nějakým programem obnovovat.
Je ten disk vidět ve Správě disků?
Je ten disk vidět ve Správě disků?
Je tam vidět, ale má volný prostor 0 a dat taky 0.
ha, tož musel jsem nyní použít wikipedii
a co z toho pro mě plyne 

-
- Pohlaví:
To co jsem psal. Budeš to muset zformátovat a použít nějaký program na obnovu dat. Ale třeba někdo přijde s jiným řešením.
aha, vzhledem k množství dat na disku, je to pro mě zatím ta nejhorší možnost. Proč se to stalo vůbec :-/
-
- Pohlaví:
Já jinou nezná, ale to neznamená že jiná možnost není.
Stalo se to, že si tam dával data a disk nebyl zformátován, tak si o to říká nyní.
Stalo se to, že si tam dával data a disk nebyl zformátován, tak si o to říká nyní.
aha, to jsem vůbec netušil, že ho mám zformátovat. Mohu ještě poslední otázku, ted jsem zkusil dát ten formát, a napsalo mi to že bude formátovat 430 gb ale má mít 500 gb, je možné že těch 70 gb jsou ty moje data a vynechá je. Nebo to jsem najivní? Děkuji moc za rady!
-
- Pohlaví:
Ne to určitě nevynechá, ale nevím proč ti tohle píše. No uvidíš, možná o ty data přijdeš. Ale podle množství dat to nebudou důležité dokumenty, ale nějaké filmy apod. což se dá sehnat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3182
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22
-
- 3
- 2302
-
od shockwave
01 zář 2024 09:51
-
- 10
- 5029
-
od standacich
18 úno 2025 20:29
-
- 6
- 3389
-
od JHH1977
02 bře 2025 19:45
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3315
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-