Připojení 5.1 k TV Vyřešeno
Připojení 5.1 k TV Vyřešeno
Ahoj, prosím Vás o radu. Mám tv LG32LE5310 a reproduktory Logitech x530. Prostě nemohu najít způsob, jak je připojit k TV. Měl jsem je k pevnému počítači a ten odešel. Tak je chci připojit nějak k TV. Na obrázcích mám nějaké komponenty, ale nevím si rady. K tv byla redukce ( viz obrázek). Když ale pripojim ty žlutý kabely a píchnu je do tý bílý a červený díry v TV, tak to nejde. Děkuji za rady.
Re: Připojení 5.1 k TV
Nefunguje to proto, ze to strkas do vstupu.
Na tech fotkach jsou to vsecko vstupy (audio IN), jedine misto kam to zapojis je vystup na sluchatka, ten pres ten samy kabel co do pocitace - zeleny jack.
Nebude to ovsem 5.1, ale stereo, takze staci zapojit jen levy predni a pravy predni reproduktor.
Na tech fotkach jsou to vsecko vstupy (audio IN), jedine misto kam to zapojis je vystup na sluchatka, ten pres ten samy kabel co do pocitace - zeleny jack.
Nebude to ovsem 5.1, ale stereo, takze staci zapojit jen levy predni a pravy predni reproduktor.
Když tam píchnu jen 3,5jack zelenej, tak to hraje stejně hlasitě jako sluchátka 

Jak to zapojujes?
Kabel z televize zapojis do subwooferu, ve kterem je zesilovac a zvuk si nastavis podle potreby.
Kabel z televize zapojis do subwooferu, ve kterem je zesilovac a zvuk si nastavis podle potreby.
Teď nevím jakej kabel z televize máš na mysli. Tu zelenou 3,5 jack dám do díry na slchátka. Takhle to zapojuju jinak nic.
Pokud to zapojujes takhle tak ti chybi znacna cast tech reproduktoru - subwoofer se zesilovacem.
Pokud zapojujes reproduktory primo do televize a ne do zesilovace, tak je jasne ze to bude hrat potichu.
Pokud zapojujes reproduktory primo do televize a ne do zesilovace, tak je jasne ze to bude hrat potichu.
Já mám vše, ale nevím, jak to sakra posojovat. Je mi jedno, že nebude 5.1 zvuk klidne at je to stereo, ale at to hraje vsechno. Byl bych moc rád. Děkuju moc za vaši ochotu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Potřebuješ kabel Jack3.5 (stereo)-2xCINCH. Ten připojíš jackem do sluchátkového výstupu z TV, cinche zapojíš do zázračné krabičky na tvé ruce a mělo by to fungovat.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Děkuju, vše funguje 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3156
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 19
- 4306
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5177
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3532
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5131
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-