Výměna monitoru po 10 letech Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Výměna monitoru po 10 letech
23.6.2003 jsem poprvé zapnul 17" AOC CRT monitor. Tenkrát stál 4.000Kč. Běžel v průměru 14 hodin denně po dobu 10 let a 5 měsíců. Jedinou závadou byla nefunkční LED Power, která "odešla" asi po pěti letech. Tenkrát to byla opravdu dobrá koupě! Dnes výměna za nový.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výměna monitoru po 10 letech
To jsi nám chtěl říct, že se s ním loučíš a je to tragická ztráta? 
A nebo chceš poradit nový?

A nebo chceš poradit nový?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Pohlaví:
Tím jsem chtěl říci, že kvalitní monitor vydržel s malinkou závadou 125 měsíců.
A běžel by dál, ale mám nový.

A běžel by dál, ale mám nový.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výměna monitoru po 10 letech Vyřešeno

Nepočítej s tím, že by se to opakovalo. Ještě někdy

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Jak se pozna kvalitni monitor?
Vyrobek znacky AOC bych za kvalitni neoznacil, jeste si pamatuju jak jsme je pred 10 lety likvidovali po desitkach. Jen proto, ze se na ne po 2-3 letech provozu nedalo koukat jak se klepal obraz. LCD teze firmy podobny pripad, pri zobrazeni modre plochy mel kazdy roh jinou barvu.
Vyrobek znacky AOC bych za kvalitni neoznacil, jeste si pamatuju jak jsme je pred 10 lety likvidovali po desitkach. Jen proto, ze se na ne po 2-3 letech provozu nedalo koukat jak se klepal obraz. LCD teze firmy podobny pripad, pri zobrazeni modre plochy mel kazdy roh jinou barvu.
-
- Pohlaví:
Kvalitní monitor se pozná tak, že funguje jak má a vydrží bez závady dobu jejíž délka je přiměřená ceně monitoru.
Nevím co jste za firmu, ale už dávno mne napadl sběrný dvůr. Ať má kdokoliv s čímkoliv nějaké potíže, tak ty ho hned usadíš větou: "Takové jsme minulý rok likvidovali po stovkách.".
Holt, každý máme jiné zkušenosti.
Nevím co jste za firmu, ale už dávno mne napadl sběrný dvůr. Ať má kdokoliv s čímkoliv nějaké potíže, tak ty ho hned usadíš větou: "Takové jsme minulý rok likvidovali po stovkách.".

Holt, každý máme jiné zkušenosti.
Pouziva sberny dvur tu techniku, nez ji necha zlikvidovat? Ne. Ale popis sedi na vsechny vetsi spolecnosti, ktere jsou v tomhle state a tech jsou tisice.
Schvalne se podivej, jestli ten monitor nema obrazovku Philips. Ty prvni serie mely. Ty dalsi byly po 2 letech provozu zrale na likvidaci, protoze zamestnanci si hromadne stezovali ze se na to neda koukat.
Tenkrat ty AOC hrozne propagoval jeden cesky distributor (myslim ze to byla 100MEGA), reklamy uplne vsude. Hodne lidi se nechalo zlakat.
Schvalne se podivej, jestli ten monitor nema obrazovku Philips. Ty prvni serie mely. Ty dalsi byly po 2 letech provozu zrale na likvidaci, protoze zamestnanci si hromadne stezovali ze se na to neda koukat.
Tenkrat ty AOC hrozne propagoval jeden cesky distributor (myslim ze to byla 100MEGA), reklamy uplne vsude. Hodne lidi se nechalo zlakat.
-
- Pohlaví:
Jakou má obrazovku bych bez rozdělání nezjistlil, možná by to bylo v papírech, ale ty už jsou v popelnici. Ale mám dojem že je to Philips. V době když jsem ho kupoval byl tuším nový na trhu a asi nejlepší. Každopádně bez závady sloužil 125 měsíců a jistě by vydržel dál.
Pokud se ale třásl obraz, nebylo to vinou obrazovky.
Pokud se ale třásl obraz, nebylo to vinou obrazovky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2567
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 07:49
-
- 2
- 2302
-
od viktorsavo
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4570
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11153
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
-
- 34
- 6077
-
od teichmann.ondrej