klavesnice a myš k TV
klavesnice a myš k TV
zdravím mám v plánu koupit bezdrátovou klavesnici a myš k televizi LG,budou tam fungovat všechny klavesnice a myši jako k PC nebo to musí byt jen nějaký spešl typ kterej ta televize podporuje?
Re: klavesnice a myš k TV
Hele nevim jak u LG ale většinou tam funguje všechno co ma usb 
Ale jinak skvela volba je toto
http://klavesnice.heureka.cz/logitech-w ... 3godTSwAaw

Ale jinak skvela volba je toto
http://klavesnice.heureka.cz/logitech-w ... 3godTSwAaw
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jakej je to přesně typ?
Nevim jak to LG má, ale buď by to mělo mít Bluetooth, 2.4 GHz nebo možnost připojení klávesnice přes USB.
V prvnim případě potřebuješ klávesnici využívající Bluetooth, ve druhym klávesnici využívající 2.4GHz a ve třetim klávesnici s USB přijímačem (většina 2.4 GHz)
EDIT:
Tak třeba k tipu LG 42LS570S by měly jít klávesnice:
Logitech K200,
Logitech K400,
Microsoft Comfort Curve 2000,
Microsoft MS800 a
LG Electronics ST-800.
Nevim jak to LG má, ale buď by to mělo mít Bluetooth, 2.4 GHz nebo možnost připojení klávesnice přes USB.
V prvnim případě potřebuješ klávesnici využívající Bluetooth, ve druhym klávesnici využívající 2.4GHz a ve třetim klávesnici s USB přijímačem (většina 2.4 GHz)
EDIT:
Tak třeba k tipu LG 42LS570S by měly jít klávesnice:
Logitech K200,
Logitech K400,
Microsoft Comfort Curve 2000,
Microsoft MS800 a
LG Electronics ST-800.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Klávesnice a myš k LG? Stačí mi jen LG magický ovladač ... pohyby a modré tlačítko nahradí vše (tento je pro TV z roku 2011):

jo televize ma USB výstupy(na přesný model mrknu a napíšu sem zítra) magický ovladač máme taky ale rodiče na televizi používaji internet a pul hodiny mávat rukou před televizi není pohodlný:D
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
K televizi (Samsung) jsem koupil ten nejlevnější set klávesnice/myš v TESCO. Vyrábí to tuším Turci, ale krabice vypadá, jak z Ruska
Všechno funguje, jak má. Po prvním připojení to napsalo na obrazovku něco ve smyslu, že to našlo bezdrátovou myš a stáhne si ovladače a hotovo. Po měsíci, kdy jsem se nabažil internetu v televizi, jsem se vrátil k počítači a bezdrátový set dal na hraní vnučce, která dělá "písi písi" a "máčk máčk" a nepotřebuje k tomu můj notes 
Jsou to vyhozené peníze, tak jich neinvestuj zbytečně moc

Jsou to vyhozené peníze, tak jich neinvestuj zbytečně moc

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Mávání rukou není pohodlný? Kam to spějem? Používáme na občasné procházení Netu, ovládání TV, procházení a spouštění videí, hudby, fotek z NAS přes DLNA, hraní her a používání aplikací, atd. Ale PC je samozřejmě PC, i když minule mě TV překvapila a přehrála Avatara v kvalitnější verzi bez cukání, na rozdíl od mého staršího procesoru a grafiky v počítači.
a kdo řiká že na občasné? já nevím já chtěl prostě jen poradit jestli sou všechny klávesnice a myši kompatibilní popřípadě kterou vzít,samozřejmě si vážím každýho příspěvku ale když prostě chci k televizi klavesnici a myš,tak chci klavesnici a myš.......mimochodem narazil sem na klavesnici s touchpadem což je podle mě ideální http://www.alza.cz/logitech-wireless-to ... .htm#popis
jo a jedná se o LG cinema 3D smart tv
jo a jedná se o LG cinema 3D smart tv
Touchpad jsem používal jen chvilku na půjčeném notebooku a je to na zabití. Když už, tak bych dal přednost této středně velké klávesnici s trackballem, mám a je perfektní:
Trust Compact Wireless Entertainment Keyboard >>> http://klavesnice.heureka.cz/trust-comp ... -keyboard/

Trust Compact Wireless Entertainment Keyboard >>> http://klavesnice.heureka.cz/trust-comp ... -keyboard/

Tu logitech s touchpadem mám na LG 32LM620S a u ní bylo podporovaných ani ne 15 klávesnicí v manuálu (samozřejmě se nevylučuje, že by jiná nemohla třeba taky fungovat). To, že má touchpad a nemusel jsem dokupovat myš a mám to takhle pěkně pohromadě je za mě určitě velký plus.
Děkuju za vaše názory a rady. 

zkusím se podívat na stránky výrobce jestli tam píšou seznam podporovanych klavesnicí
Není problém se ani v kamenném obchodě domluvit na vyzkoušení, natož v e-shopu > je zákonná lhůta 14 dní na vrácení nevyhovujícího zboží.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2074
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17