Nefungující zapojení sluchátek
Nefungující zapojení sluchátek
Čau mám problém se zapojením sluchátek do desky jedíný port který je funkční je zelený na repráky ale ostatní nefungujou (je jich tam 6 a z toho jsou 2x in) Win píše u reproduktorů že mají 4 zdířky ale jede jenom 1 ? proč ? Deska je : Gigabyte GA-MA 790-Fx DS5
Re: Nefungující zapojení sluchátek
Jaký máš nainstalovaný ovladač zvukovky?
Děkuju za vaše názory a rady. 

Vzdyt je to v poradku - zeleny konektor je jediny, kam muzes zapojit sluchatka.
Do vstupu pro mikrofon, audio in ani do vystupu pro 5.1 reproduktory je zapojit nemuzes.
Do vstupu pro mikrofon, audio in ani do vystupu pro 5.1 reproduktory je zapojit nemuzes.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 27 pro 2013 10:11, celkem upraveno 1 x.
ne, to opravdu nemusí být pravda, dle mé zkušenosti s Realtek HD driver si můžeš nastavit, že při připojení konektoru manuálně zvolíš zda jde o mikrofon, sluchátka, přední, zadní, levý....... reproduktor.

Vůbec nemám páru kde to zjistit u XP to bylo lehký jelikož jsem se dostal do ovladače hned ale u 7 je tam jenom jakýsi ovladač od Win7
Tak si doinstaluj ovladač ze stránek výrobce desky

V tom pripade tam nemas nainstalovanou obsluznou aplikaci od Realteku
Moje zkusenosti ale ukazuji ze ten vyber vstupu funguje vselijak, nejcasteji tak ze cca 5 minut po zapojeni vyskoci okno, kde se to pta co jsem to prave pripojil. Pak to funguje cca pul hodiny a prestane to fungovat. Samo to funguje jen kdyz se to zapojuje tam kam ma.
Moje zkusenosti ale ukazuji ze ten vyber vstupu funguje vselijak, nejcasteji tak ze cca 5 minut po zapojeni vyskoci okno, kde se to pta co jsem to prave pripojil. Pak to funguje cca pul hodiny a prestane to fungovat. Samo to funguje jen kdyz se to zapojuje tam kam ma.
Tak takový problém jsem nikdy neměl a to se nikdy nedívám do jakého konektoru to "píchnu" prostě to potom v tom vyskakovacím okně nastavím a funguje to dobře.

petr22 píše:Vzdyt je to v poradku - zeleny konektor je jediny, kam muzes zapojit sluchatka.
Já ti to vysvětlím těch konektorů je tam 6 a jsou 3,5 mm a z toho jsou 2 na vstup a ost mají být volně nastavitelné přes ovladač který nemám

No ale proč si ho tam nenainstaluješ ze stránek výrobce MB? (http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2694#dl) vždyť stačí zvolit OS a kliknout na ten ovladač, nic víc 

Ovladac mas tady: http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2694#dl
Ja jen rikam ze mi tahle funkce nikdy nefungovala spolehlive a znam cloveka ktery s tim odbachl dekoder od Onkya (nastesti jenom vystup, slo to spravit).
Ja jen rikam ze mi tahle funkce nikdy nefungovala spolehlive a znam cloveka ktery s tim odbachl dekoder od Onkya (nastesti jenom vystup, slo to spravit).
Už ho stahuju
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1408
-
od Dolpi