Problém s webkamerou
Problém s webkamerou
Zdravím, objevil se u mě takový menší problém s webkamerou. Mám v ní i mikrofon, bohužel ten začal zlobit. Když si připojím webku, normálně všechno naskočí, jen mikrofon mi prostě nebere hlas, až když ho přiblížím zhruba na 1-2 cm od pusy, tak to trošku zareaguje. Dneska jsem vše zapojil a všechno fungovalo dobře, i mikrofon. No ale po chvilce mě přešla radost, opět nereaguje mikrofon. Nevíte, čím to může být způsobeno, že mě mikrofon vnímá až na tak krátkou vzdálenost? Zkoušel jsem oba usb porty vepředu a jeden port vzadu, pořád stejné, jen se změnil nápis ve výběru mikrofonu na Skypu z Mikrofon 1 na Mikrofon 2 a Mikrofon 3.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s webkamerou
Podívej se do Nastavení zvuku > Zařízení pro záznam, jestli máš mikrofon od kamery nastavený jako Výchozí komunikační zařízení a podívej se, jaké máš nastavení úrovně.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Udělal jsem to, ale webka reaguje , ale jen na strašně krátkou vzdálenost, to je problém. Ovšem díky za radu :)
Přikládám obrázek.
Přikládám obrázek.
- Přílohy
-
- zvuk.png (22.83 KiB) Zobrazeno 106 x
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj si ještě nastavení v okně Vlastnosti. A pokud tam je vše v pořádku, zkus to na jiném počítači.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3655
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36